marian morar
m install
nello construct

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de întreținere derulate pe drumul dintre Călărași și Călărași Gară

zamblau eugen

Printr-un comunicat de presă, Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea lucrărilor de întreținere derulate pe drumul județean 161B Călărași – Călărași Gară.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Urmare a terminării acestor lucrări,  locuitorii din zonă beneficiază de un acces mult mai facil către cel mai important oraș din apropiere, municipiul Turda. Ceea ce urmărim prin intermediul programelor de întreținere este să asigurăm participanților la trafic condiții cât mai bune de circulație pe drumurile județene, în deplină siguranță”.

Au fost, astfel, executate lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, refacerea fundației din balast și din piatră spartă în zonele unde situația a impus acest lucru, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor în vederea asigurării deversării controlate a apelor pluviale, înlocuirea de podețe, dar și așternerea, pe sectoare, a unui strat de covor asfaltic.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2