marian morar
m install
nello construct

Consiliul Județean a finalizat cu succes proiectul european privind dotarea cu echipamente a Spitalului de Copii din Cluj

zamblau eugen

Proiectul ce a vizat „Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19” a fost finalizat cu succes de către Consiliul Județean.

Implementat în perioada 21 iulie 2020 – 31 octombrie 2021, proiectul a constat în achiziționarea a nu mai puțin de 258 de echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Valoarea totală este de 12.284.141,38 lei, din care cofinanțarea Uniunii Europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 a fost de 10.441.609,42 lei, iar 1.842.531,96 lei a reprezentat cofinanțarea nerambursabilă din bugetul național.

Investiția a fost necesară pentru ca Unitatea de Primire a Urgențelor din instituția sanitară subordonată forului administrativ județean să răspundă și mai bine provocărilor pandemice actuale și să asigure, prin intermediul echipamentelor medicale, tratamentul, monitorizarea și îngrijirea pacienților pediatrici critici.

 „Această reușită reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru creșterea calității serviciilor medicale. Cu ajutorul acestei finanțări nerambursabile extrem de consistente am dotat spitalul nostru de copii cu un număr impresionant de echipamente care, prin tehnologia modernă de care beneficiază, identifică rapid problemele de sănătate și facilitează tratarea micilor pacienți.”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2