Consiliul Judeţean Cluj, pus la plată!

nello construct

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a decis: Consiliul Judeţean trebuie să se ocupe din bugetul propriu de reabilitarea drumurilor judeţene afectate de camioanele de la Bechtel. În tot acest timp, administraţia judeţeană încă aşteaptă sprijin financiar de la stat.

 

Din cauza stării precare a drumurilor din România, bugetul alocat pentru întreţinerea, reabilitarea şi modernizarea acestora nu a fost niciodată suficient, iar orice suplimentare de fonduri a fost mereu mai mult decât binevenită. În prezent, una din marile nemulţumiri ale actualei conduceri a Consiliului Judeţean (CJ) este lipsa resurselor financiare necesare întreţinerii celor două drumuri judeţene, DJ 107M şi DJ 107L, afectate în permanenţă de camioanele utilizate de Bechtel şi de furnizorii săi pentru transport. Consiliul Judeţean, scrie Informaţia de Cluj, acuză Guvernul şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) că, în ciuda solicitărilor înaintate la sfârşitul verii, nu a primit încă niciun sprijin financiar.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: