Consilierul „Gică contra”

nello construct

Consilierul local Doru Anca (PRM) este un „Gică contra” al proiectelor de hotărâre care sunt supuse dezbaterii în şedinţele Consiliului Local Turda. La ultima şedinţă, care a avut loc marţi, consilierul PRM s-a opus la peste 50% din proiecte! Dacă la unele s-a opus „din convingere”, au fost şi proiecte pe care le-a contestat din motive… de tot râsul!

Bunăoară, la un proiect care făcea referire la vânzarea unui teren către proprietarul care realizase o construcţie pe el, Doru Anca a motivat că nu votează pentru că a discutat cu unul dintre proprietarii care beneficiau de acel proiect (e vorba de un bloc de locuinţe, iar proprietarii vroiau să-şi întabuleze locuinţele), respectiv istoricul Valentin Vişinescu, să-l treacă şi pe el autor la o carte şi cum acesta a refuzat, i-a transmis că o să aibă probleme cu aprobarea problemei sale!

„I-am zis să mă treacă pe mine în carte, că-s scriitor. Dar n-a vrut, l-a trecut numai pe primar (n.r. Valentin Vişinescu şi primarul Tudor Ştefănie au fost co-autori la mai multe cărţi apărute, în general de istorie locală). Şi atunci, i-am zis că o să aibă probleme cu terenul!”, a dezvăluit Doru Anca modul şantajist în care a acţionat. Culmea este că nimeni nu s-a scandalizat la auzul acestui mod de a şantaja un cetăţean care avea o problemă de rezolvat!

La un alt proiect de hotărâre, Doru Anca a jignit-o pe colega sa de partid, Daciana Marcu, în momentul în care aceasta l-a consultat „cum să voteze”. „Tu votează, că şi-aşa nu ştii!”,  i s-a adresat consilierul PRM, declanşând râsete în sală şi determinând-o pe Daciana Marcu să roşească de ruşine.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: