marian morar
m install
nello construct

Consilierul PMP Turda, Kolozsi Atilla: Alianța USR-PMP-FD este ”o falsă alianță”!

zamblau eugen

Consilierul PMP Turda, Kolozsi Atilla, a spus că Alianța Dreapta Unită, între USR-PMP-FD este una ”falsă”, chiar dacă sunt oferte de candidaturi pe o listă comună și pentru PMP-iști.

El motivează această părere cu faptul că, la nivel central, în PMP ar exista un conflict între două tabere, cea a lui Eugen Tomac și cea a lui Cristian Diaconescu, iar din acest motiv PMP-ul nu va putea participa la alegerile locale.

”Întrucât în ultima perioadă sunteți sunați și ofertați pentru o candidatură pe listele unei alianțe care nu există decât în poze,doresc să vă informez asupra următoarelor aspecte:

-Acel loc 3 pe lista unei alianțe inexistente nu este materializat,iar dacă există e momentul să vă arate protocolul semnat cu distinsii Drula și Orban.

-listele pentru toate rândurile de alegeri din acest an NU pot fii parafate din cauza unui proces între domnul Diaconescu și Tomac pentru ca așa este legea.

-la nivel județean este momentul să le solicitați celor care vă sună să vă arate protocoalele semnate în care dvs sunteți evidențiați conform promisiunilor cu care sunteți importunați, altfel participați la o falsă alianță în care este folosită buna dumneavoastră credință în folosul celor care vă apelează insistent și repetat.

Singura varianta este să candidați pe listele unui alt partid întrucât astăzi nu există o altă opțiune reală.”, a spus Kolozsi. Acesta se pare că se îndreaptă spre AUR, împreună cu colegul său de partid, Adrian Nap. Însă, deocamdată, este cert că ei nu s-au înscris în AUR, iar o parte a membrilor AUR îi contestă deja.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2