marian morar
m install
nello construct

Consilierul Ovidiu Micu cere prelungirea programului în cazul iluminatului public

zamblau eugen

Alesul local din partea USL a menţionat în cadrul ultimei şedinte a Consiliului Local de la Turda că firma care se ocupă de iluminatul stradal, se cam grăbeşte mai ales dimineaţa să întrerupă furnizarea energiei electrice.

"Acum copiii merg la şcoală şi mai ales dimineaţa e nevoie de lumină în special în vecinătatea trecerilor de pietoni. Noaptea devine mai lungă şi ziua mai scurtă, dacă se stringe curentul înainte de 7 când încă nu s-a luminat e rău, pot apărea probleme, chiar accidente din cauza vizibilităţii reduse" explică Ovidiu Micu, consilier din partea USL Turda.

Probleme cu iluminatul public au fost semnalate şi de locuitorii microraioanelor care reclamau în repetate rânduri faptul că REEA, societatea care se ocupă de iluminatul stradal, îi lasă în beznă, câteva seri la rând o aşa numită pană de curent (n.r cu repetiţie), a creat disconfort, în plus nu a existat nici macar o explicaţie plauzibilă pentru incident. Iar mai nou, alimentarea cu curent electric a zonelor de iluminat public se întrerupe mai spre dimineaţă, cartierele Turzii fiind în beznă în jur de ora 4-5 dimineaţa.  

Explicaţie foto: Fotografie făcută de câteva zile, în zona  străzii Tineretului, la orele dimineţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2