Consilierul Marius Bordea vrea oglinzi la intersecţii

nello construct

Consilierul PSD Marius Bordea a solicitat administraţiei locale să-i prezinte un studiu privind situaţia intersecţiilor unde s-ar preta montarea unor oglinzi în sprijinul şoferilor, pentru ca aceştia să aibă o vizibilitate mai bună asupra traficului, la intrarea într-o intersecţie. Marius Bordea a spus, luna trecută, că pe raza municipiului Câmpia Turzii există mai multe intersecţii care nu permit şoferilor să vadă maşinile care vin din alt sens.

 

În urma studiului făcut de specialiştii Primăriei, consilierul marius Bordea a prezentat în şedinţa Consiliului Local de azi datele conform cărora ar fi nevoie de circa 8 oglinzi montate. Costul total al acestor lucrări ar fi de circa 1000 de euro. „Suma nu este mare. Eu rog executivul să găsească o sursă de finanţare şi să o cuprindem la investiţii, pentru că suma este mică, în raport cu securitatea pe care o putem asigura conducătorilor auto”, a spus Marius Bordea.

 

„Vom lua în calcul această propunere şi vom include montarea acestor oglinzi acolo unde este nevoie”, a precizat primarul Ioan Vasinca.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: