m install
nello construct

Consilierul local PMP Turda, Kolozsi Atilla, s-a pozat cu un lider AUR! Ce spune despre poză?!

floris

Consilierul local PMP Turda, Kolozsi Atilla, a pus azi o poză pe contul său de Facebook, alături de Ioana Ramona Bruynseels, unul dintre liderii partidului AUR, care a fost prezentă recent la Cluj-Napoca.

Întrebat ce reprezintă respectiva fotografie, consilierul local turdean s-a rezumat doar să spună că este ”o simplă poză cu o doamnă foarte cunoscută”. Iar în momentul în care i s-a spus că a fost un eveniment, iar poze similare au și alți simpatizanți AUR, Kolozsi Atilla a precizat că ”a fost, dar nu are legătură cu mine”.

Evenimentul la care facem referire este lansarea organizației județene a Partidului Republican, partid condus la nivel județean de fostul deputat turdean, Mircea Irimie. Eveniment la care, alături de George Simion, președintele AUR, a participat și Ioana Ramona Bruynseels.

Citește și: Lansarea Filialei Cluj a Partidului Republican din România: „Împreună putem construi un viitor”

Kolozsi Atilla, prezent la evenimentul Partidului Republican, alături de Adrian Nap

Însă, într-una dintre fotografiile realizate la acest eveniment, Kolozsi Atilla apare ca prezent în sală (nu știm în ce calitate). Alături de el, în stânga sa, se află președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap și fostul viceprimar din Turda, în două mandate, Lucian Nemeș (lider PPDD Turda și ulterior pe lista PSD, în mandatul 2016-2020). În dreapta lui Kolozsi, sunt Marian Morar, administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii, despre care s-a vorbit că ar urma să preia organizația AUR Câmpia Turzii și Cristian Maier, membru PSD, care ar cocheta și el cu AUR.

Citește și: Se lămurește „misterul”. Marian Morar revine în politică din partea… (UPDATE: Marian Morar a reacționat!)

Referitor la cei doi din Câmpia Turzii, Cristian Maier și Marian Morar, primul a postat în urmă cu câteva zile o poză cu el dând mâna cu cel alături de care se afla la evenimentul la care au participat și liderii AUR, în care spunea că ”în ultima perioadă m-am gândit serios la o schimbare”.

Același Marian Morar, fost lider PMP Câmpia Turzii, a pus o poză alături de Adrian Nap, președintele PMP Turda, în urmă cu 10 zile. Textul pozei era următorul: ”Depănăm amintiri, ancorați în prezent, gândind la viitor!”.

Analizând toate aceste mesaje, este evident că cei doi consilieri ai PMP Turda, Adrian Nap și Kolozsi Atilla, cochetează cu ideea înscrierii în AUR sau în Partidul Republican, care este o anexă a AUR. Marian Morar și Cristian Maier cochetează și ei cu înscrierea în AUR, dacă nu cumva au făcut-o.

Însă, este ciudată prezența celor doi consilieri locali ai PMP Turda, la un eveniment al Partidului Republican, unde președintele organizației județene, Mircea Irimie, spunea că ”au participat aproximativ 500 de republicani clujeni”. Numai că, în cazul în care cei doi consilieri din Turda au semnat adeziuni la Partidul Republican (sau AUR), ei își pierd automat calitatea de membru PMP, implicit statutul de consilier local!

”Au fost și câțiva simpatizanți și unii probabil indeciși…”

Liderul Partidului Republican Cluj, Mircea Irimie, spune că au fost prezenți și ”câțiva simpatizanți” și ”unii indeciși în ce privește viitorul politic”.

”În cea mai mare măsură noi am avut în sală la eveniment membrii Republicani. Dar alături de noi au fost și câțiva simpatizanți și unii probabil indeciși în ce privește viitorul politic.

Mesajele noastre au fost către toți cei care doresc o schimbare. Dar suntem onorați de prezența tuturor celor care au acceptat invitația noastră.”, ne-a declarat Mircea Irimie, fără să precizeze dacă cei menționați sunt membrii, simpatizanți sau indeciși în ce privește viitorul politic.

UPDATE:

Pus în fața faptului, respectiv a pozei care demonstrează prezența sa la evenimentul Partidului Republican, Kolozsi Atilla a spus că nu a semnat nicio adeziune și că singura sa adeziune este la PMP și doar acolo.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: