m install
nello construct

Consilierul local, Alin Goron, lansează o carte de istorie

floris

Consilierul local din Câmpia Turzii, Alin Goron, lansează luna aceasta o carte despre istoria României în perioada comunistă.

Miercuri, 20 decembrie 2023, vă aștept la lansarea cărții „Metamorfoze sociale în umbra marxism-leninismului. Educația adulților în România comunistă (1948-1958)”, care va avea loc la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia începând cu ora 11.00.”, scrie Alin Goron pe rețelele de socializare.

Într-un interviu acordat presei locale, profesorul Alin Goron susține că această carte se adresează publicului larg, nu doar specialiștilor.

Am lucrat mai bine de șase ani la această carte, care este de fapt teza mea doctorat susținută la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și publicată cu sprijinul editurii Mega din Cluj-Napoca, fiind una dintre câștigătoarele concursului organizat anual în acest scop.Totodată, teza abordează o tematică destul de complexă, mai puțin studiată de istoriografia contemporană. Pe parcursul acestei cercetări am folosit atât sursele arhivistice ale Arhivelor Naționale Istorice Centrale, cât și ale Serviciului Județean al Arhivelor Naționale Alba, cât și interviuri care vin să completeze discursul istoriografic de o manieră, în opinia mea, atractivă pentru cititori.”, a spus acesta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: