m install
nello construct

Consilierul local Adrian Nap, pus ”șef” la grupul AUR Turda!

floris

Consilierul local PMP Turda, Adrian Nap, care este și președintele organizației locale a PMP, se pare că a făcut trecerea la AUR, chiar dacă oficial nu poate anunța acest lucru, pentru că riscă să-și piardă mandatul de consilier local (conform legii, un consilier local ales pe lista unui partid își poate pierde calitatea dobândită, dacă va trece la un alt partid, în timp-ul mandatului).

TurdaNews a prezentat, la finele lunii octombrie, informații și poze despre participarea celor doi consilieri ai PMP Turda, Kolozsi Atilla și Adrian Nap, la un eveniment al Partidului Republican la Cluj-Napoca, care este parte a Alianței AUR.

Recent, TurdaNews a descoperit că Adrian Nap a fost pus administrator/moderator pe grupul AUR Turda, făcut pe Facebook, fiind singura persoană din Turda care are această calitate, ceilalți fiind Cristian Șipoș, coordonatorul AUR pe județul Cluj și încă două persoane din Cluj-Napoca.

Ceea ce echivalează cu o recunoaștere a calității acestuia în AUR, chiar dacă neoficială. Cel mai probabil, Adrian Nap intenționează să candideze pentru funcția de primar din partea acestui partid. Asta după ce alianța PMP cu USR nu l-a atras prea tare, în condițiile în care cei din USR au manifestat rezerve în a-l susține pentru funcția de primar, având propriul candidat, cel mai probabil pe Ciprian Rigman.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu actualul lider al AUR Turda, Dan Grigoriu, care avea și el în intenție să fie candidatul AUR la Primărie. Dan Grigoriu este și președinte al filialei locale a Societății Cultural-Patriotice ”Avram Iancu”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: