nello construct

Consilierul Doru Anca propune o soluţie drastică pentru clubul FC Arieşul: „Trebuie schimbată conducerea!” (video)

Situaţia clubului sportiv F.C. Arieşul pare să fie principalul subiect de discuţie la majoritatea şedinţelor locale, fie ele în Consiliul Local al Turzii, sau chiar în şedinţele de partid, cum a fost cazul şi astăzi, la întrunirea Partidului România Mare.

Preşedintele oragnizaţiei, Doru Anca, a ţinut să îşi prezinte încă o dată punctele de vedere cu privire la situaţia dezastruoasă din toate punctele de vedere prin care trece clubul de fotbal turdean.

Principalele acuzaţii pentru felul în care se prezintă în acest moment echipa, le sunt aduse conducerii, mai exact lui Virgil Blasiu şi Adrian Stan care nu au luat măsurile necesare pentru a remedia situaţia şi nu au făcut altceva decât să schimbe antrenorii.

„Eu prin intervenţiile mele, tot timpul am adus acuzaţii managementului, domnului Blasiu şi domnului Stan. Sunt cei mai vinovaţi pentru situaţia creată la ora actuală! În loc să căutăm exact ce anume a creat această situaţie, noi mergem în continuare cu schimbarea antrenorilor. Trebuiau lăsaţi să îşi desfăşoare activitatea în continuare.” a afirmat consilierul.

Acelaşi Doru Anca propune o măsură extremă, „trebuie schimbată conducerea!”, pentru a se mai putea remedia cât de cât starea la care s-a ajuns, cu atât mai mult cu cât nici viitorul nu arată prea promiţător. Aflată pe ultimul loc din clasament, echipa F.C. Arieşul se află într-un mare impas economic, iar Consiliul Local, principalul finanţator al echipei în proporţie de aproape 100%, nu va mai putea aloca clubului decât suma de 70000 de lei până la sfârşitul campionatului, bani care se dovedesc insuficienţi pentru achitarea costurilor şi pentru buna derulare a activităţii echipei în liga secundă de fotbal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: