Consilierii din comuna Ploscoş blochează proiectul centrului regional de deşeuri

nello construct

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a declarat că există câţiva consilieri din comuna Ploscoş care s-au opus proiectului centrului regional de deşeuri, pe motiv că dacă s-ar realiza această investiţie, preţurile terenurilor ar… scădea. Radu Bica spune că dacă nu se va obţine locaţia, atunci investiţia este blocată.

„Ne trebuie locaţia. Dacă nu avem locaţia pentru acest centru regional de deşeuri, nu se poate realiza Studiul de Fezabilitate. întreaga documentaţie trebuie finalizată cât mai repde ca să putem depune până în iunie proiectul pentru a obţine finanţare”, a declarat Bica pentru Ziua de Cluj.

Singura problemă este că aleşii din comuna Ploscoş, unde a fost aleasă locaţia, pe un teren de 30 de hectare, s-au opus realizării acestei investiţii. În această situaţie, Radu Bica spune că pentru a-i convinge, va organiza o deplasare în judeţul Neamţ, unde s-a realizat o astfel de investiţie, ca să-i convingă pe consilieri că proiectul nu are cum să ducă la scăderea preţului terenului, pentru că este vorba despre un proiect ecologic. Ba mai mult, această investiţie ar putea atrage şi alte investiţii, a mai spus Radu Bica.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: