marian morar
m install
nello construct

Confruntarea PNL-PMP! Ce acuzații își aduc consilierii locali din Turda?

zamblau eugen
De-a lungul timpului, consilierii PMP Turda au criticat destul de dur administrația locală și pe consilierii locali PNL Turda, însă aceștia nu au prea răspuns acuzațiilor.

Acum, PNL Turda a decis să ironizeze la rândul său afirmațiile făcute de membrii opoziției, iar cel vizat este consilierul local PMP Turda, Kolozsi Attila care a întrebat ce funcție ocupă persoana care i-a răspuns interprelările de la ședința din data de 22 Decembrie 2022.

Cerința consilierului Kolozsi Atilla pare să nu fie destul de importantă pentru PNL Turda care declară că acesta ar trebui să se concentreze mai mult asupra rezolvării problemei pentru care a făcut solicitarea și nu pe funcții.

„Se pare că pe consilierul PMP – Kolozsi Attila nu il interesează răspunsurile primite la propriile întrebări, ci mai degrabă funcția persoanei care i-a răspuns!

Cu toate acestea, poate că ar trebui să se concentreze mai mult asupra rezolvării problemei pentru care a făcut solicitarea în primul rând. Dar, cine suntem noi să ne pronunțăm?
Poate că data viitoare se va întreba cine a inventat foaia. 
În orice caz, haideți să sperăm că răspunsurile viitoare vor fi mulțumitoare și că domnul consilier va fi interesat mai mult de aceste raspunsuri, de a-si onora obligațiile reale față de cetățeni și mai putin de funcții!” – PNL Turda 

Kolozsi Atilla răspunde ironiei PNL Turda

Kolozsi Atilla nu a ezitat să răspundă acuzațiilor aduse de PNL Turda asupra persoanei sale și îi spune că formațiunea politică a interpretat în mod eronat observația sa legată de funcția pe care o ocupă persoana care i-a răspuns la solicitare

 „Cât puteți să fiți de penibili!!!
Insinuați că afirmația mea a dat de înțeles faptul că pe mine „nu mă interesează răspunsul”.
Ceea ce am spus de fapt este că „nu are treabă cu răspunsul”, atâta timp cât nu este asumat de către nimeni.
Este doar un răspuns fără o funcție trecută, doar un nume care poate fi oricine.
Dar se pare că la voi orice răspuns la o problemă este luată de bună, chiar dacă vine de la un nume oarecare și fără o asumare.
Obligațiile mele reale sunt să informez cetățenii corect.
Pe de altă parte, voi îi informați doar cu minciuni și aberații,așa cum sunteți obișnuiți să le transmiteți.
Drept pentru care am ridicat peste 80 de probleme ale cetățenilor pe parcursul mandatului la interpelările pe care le-am avut.
În schimb voi nu puteți ridica problemele comunității de frică să nu fiți „dați cu ruj” dacă deschideți gura.
Întotdeauna am pledat pentru colaborarea cu executivul și colegii, dar se pare că se apropie campania electorală și începeți să aruncați cu tot felul de minciuni si aberații nefondate.” – Kolozsi Atilla. consilier local PMP Turda 
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2