CONFLICT! Jurnalist către PMP Turda: ”Vă fac viața un infern!”. PMP Turda: ”Domnule mincinos…”

c76b430f13f697c7e8f6389e61fe2e85 XL

Un conflict a izbucnit azi după-amiază, între jurnalistul Ovidiu Bucur și PMP Turda, după ce aceștia din urmă au acuzat că jurnalistul scrie minciuni la adresa consilierului local Adrian Nap, președintele PMP Turda.

Inițial, jurnalistul a scris un articol critic la adresa consilierului local Adrian Nap, în care l-a acuzat de ”demagogie”.

”Președintele PMP Turda, Adrian Nap, nu prididește în a le oferi turdenilor exemple cât mai elocvente despre cât poate să fie de demagog.

Astfel, în ședința din 26 noiembrie 2020, când consilierii locali au dezbătut, printre altele, numirea reprezentanților Consiliului Local în conducerea cluburilor sportive la care Municipiul Turda este acționar majoritar, Adrian Nap a servit cel mai elocvent exemplu de demagogie.

S-a întâmplat în cazul numirii reprezentanților CL în conducerea ACS Sticla Arieșul Turda.

„PMP nu va vota acest proiect de hotărâre, deoarece eu cred că nu este posibil să fie numiți în conducerea cluburilor sportive oameni care nu au experiență sportivă.”, a spus – printre altele – Adrian Nap, deși colegul său de partid, Attila Koloszi, fusese propus spre a intra în conducerea clubului.”, a acuzat Ovidiu Bucur în articolul său ”Exemplu elocvent de demogogie în cazul lui Adrian Nap”, pe siteul RefleqtMedia.

PMP Turda a dat o replică pe pagina proprie de Facebook. 

”Ovidiu Bucur, singurul ziarist din zonă care a fost obligat de instanță să plătească daune pentru minciunile pe care le spune, a lansat o nouă minciună sau manipulare, cum vreți să-i spuneți!

Ovidiu Bucur îi atribuie consilierului local Adrian Nap niște dialoguri, la care… nu a participat! Adică, Ovidiu Bucur le-a inventat, pentru că Adrian Nap n-a zis ceea ce afirmă ziaristul mincinos.

(…) 

Și acum să explicăm de ce era atacul la adresa lui Adrian Nap, consilier local și președintele PMP Turda: Adrian Nap este cel care a propus în Consiliul Local Turda, la ședința din luna noiembrie 2020 (la care face referire mincinosul Ovidiu Bucur), mai multe amendamente pentru reducerea unor taxe și impozite, iar consilierii PNL-UDMR s-au opus din răsputeri. Pentru că dacă turdenii nu mai plătesc taxe și impozite mari, ce se mai poate fura, nu?!

Am atașat toate discuțiile pe taxe și impozite, ca să vedeți toți cine se bate pentru turdeni și cine este împotriva lor, punându-le taxe și impozite mărite!

Consilierii PMP Turda au jurat să fie în slujba turdenilor! Consilierii PNL Turda au jurat și ei, numai că după aceea s-au pus în slujba primarului Matei Cristian Octavian, care a dorit majorarea taxelor și impozitelor locale cu orice preț! Preț plătit de turdeni, evident, nu de gașca lor, care își continuă afacerile și își ridică vile!”, au spus cei de la PMP Turda, care au prezentat unele probe din documente oficiale.

Postarea celor de la PMP Turda l-a înfuriat peste măsură pe jurnalistul Ovidiu Bucur.

”Să vă fie rușine, demagogilor! Am să vă fac viața un infern tot mandatul ăsta! Faceți de-așa manieră încât să fiți FĂRĂ CUSUR, PENTRU CĂ POSTAREA ASTA O SĂ VĂ COSTE MULT DE TOT! Da, am plătit daune morale, dar voi veți plăti MULT MAI MULT!”, a comentat Ovidiu Bucur.

Screenshot 2021 01 09 at 21.49.17

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top