m install
nello construct

Conducerea Sticla Arieșul Turda, votată de Consiliul Local. Opoziția n-a vrut să-l voteze pe Radu Sima (PNL), dar s-a votat el!

floris

Noua conducere a clubului de fotbal Sticla Arieșul Turda a fost votată în această dimineață de către consilierii turdeni, cu o largă majoritate, exceptându-l pe consilierul PNL Radu Sima, care a fost propus ca membru în noul Consiliu Director al asociației sportive.

În urma votului secret, noua conducere a primit următoarele voturi (17 consilier prezenți, absenți 3 consilieri PMP și 1 de la USR): Artur Podar (președinte) – 17 pentru, Daniel Cecălăcean (vicepreședinte) – 17 pentru, Constantin Todea (secretar) – 16 pentru/1 împotrivă, Adrian Șomlea (membru) – 16 pentru/1 împotrivă, Radu Sima (membru) – 12 pentru/5 împotrivă.

Citește și: Noua conducere de la Sticla Arieșul Turda va fi votată mâine! Vezi noua conducere!

Din noua conducere, doar Radu Sima are un ADN politic, fiind consilier local din partea PNL Turda. Iar din acest motiv, cei din opoziția PSD-USR (cei 3 consilieri PMP au fost absenți) nu au votat proiectul de schimbare a conducerii. Proiectul a primit suficiente voturi pentru a fi aprobat, respectiv 12, votându-se pe sine și consilierul PNL Radu Sima, care era ”mărul discordiei”.

”Am avut de votat un coleg din Consiliul Local, cred că era bine să fim onești să-l votăm cu toții”, a reproșat consilierul PNL Paul Sârbu, care a fost președinte de ședință.

Cu această ocazie, s-a adaptat Statutul și Actul Constitutiv al asociației în ceea ce privește dreptul de vot în Adunarea Generală, raportat la cota de contribuție financiară în asociație. Practic, administrația locală va avea o putere decizională mai mare, având în vedere faptul că asigură 98% din bugetul anual.

Totodată, s-a modificat cuantumul lunar care se va vira din partea administrației locale în contul clubului de fotbal, sub formă de contribuție, de la 100.000 de lei/lună, la 70.000 lei/lună.

Consilierul PSD Bogdan Aruncutean a întrebat în ce ligă va activa Sticla Arieșul Turda în noul sezon și ce echipe de juniori va avea clubul, însă nimeni nu a putut să ofere un răspuns concret, având în vedere că nu era nimeni din conducerea clubului prezent la ședință.

Primarul Cristian Matei a spus că noul Consiliu Director va fi prezent la următoarea ședință de Consiliu Local, pentru a prezenta noua viziune a clubului, ocazie cu care poate răspunde și la această întrebare.

Campionatul pentru Liga 3, unde Sticla Arieșul Turda a obținut drept de joc în cele din urmă, deși a retrogradat la finele ediției precedente, va debuta la finele acestei luni, iar turul 1 din Cupa României este peste o săptămână, dar conform informațiilor noastre, clubul turdean încă nu are un lot de seniori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: