m install
nello construct

Conducerea SC Domeniul Public Câmpia Turzii refuză să prezinte planul de reorganizare financiară

floris

Conducerea societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA refuză să prezinte un plan de redresare financiară, așa cum solicitase Consiliul Local încă din luna mai. După ce conducerea societății a fost notificată că trebuie să prezinte acest raport, care să fie supus aprobării la ședința ordinară din 24 septembrie, directorul Cristel Frânc a trimis o adresă în care spune că va prezenta un astfel de raport până cel târziu în 15 octombrie 2015.

 

În luna mai a acestui an, Consiliul Local a solicitat conducerii societății să prezinte un plan de reorganizare financiară a societății. La ședința ordinară din luna iulie, acest plan a fost prezentat, însă consilierii locali au considerat că prezintă anumite deficiențe și neconcordanțe, motiv pentru care i-au trasat directorului Cristel Frânc, ca sarcină, să refacă acest plan de reorganizare financiară. Din luna iulie și până acum, directorul Cristel Frânc nu a mai realizat alt plan de reorganizare financiară și a pus în practică planul care a fost prezentat la ședința din luna iulie, care însă nu a fost aprobat de Consiliul Local. Ca o consecință a punerii în practică a planului respectiv a fost și desfacerea contractului de muncă al juristului Ioan Varodi, consilier local și membru PNL, partid care s-a opus planului de reorganizare financiară prezentat de directorul Frânc.

În 16 septembrie 2015, Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Câmpia Turzii a transmis o adresă către SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, în care menționează că ”raportat la situația economică a societății se impune ca până la data de 17.09.2015 ora 12.00 să luați măsurile care se impun pentru întocmirea și depunerea unui plan de redresare economică și a unui grafic de eșalonare plăți restante, pentru a fi supuse aprobării Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședința din data de 24.09.2015”.

Cu toate acestea, directorul Cristel Frânc, la două luni de la respingerea planului de reorganizare și redresare financiară a societății, timp în care putea redacta un alt plan, ținând cont de observațiile care i-au fost făcute în plenul ședinței, a transmis o adresă Primăriei Câmpia Turzii, în care menționează: ”Planul de reorganizare financiară al societății va fi prezentat cu toate observațiile și modificările cerute până cel târziu la data de 15 octombrie 2015”

Conform execuției bugetului de venituri și cheltuieli al societății, transmis către Consiliul Local, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA avea pierderi de 465.930 lei cu 322% mai mari decât cele prognozate și asumate prin bugetul de venituri și cheltuieli aprobat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: