Conducerea celor de la Arieșul Turda îl menține pe Artur Podar pe banca tehnică! Află care-i condiția pusă!

sddefault.jpg

Deși era ca și demis, după egalul 1-1 de pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, antrenorul Artur Podar va continua pe banca tehnică a echipei, conform deciziei de azi a conducerii clubului.

Însă, și-a asumat să facă minim 8 puncte în următoarele 4 jocuri.

„Deși în primele patru etape a fost realizat un singur punct, iar acest început nu a fost pe măsura așteptărilor, în urma ședinței consiliului director a Clubului de Fotbal ACS Sticla Arieșul Turda, desfășurată astăzi 20 septembrie 2021, ora 18:30, s-a hotărât continuarea colaborării cu antrenorul echipei, Artur Podar.

Cu toate acestea, condiția continuării colaborării constă în obținerea a minim opt puncte (din cele 12 posibile) în următoarele patru etape.

În cazul în care nu va îndeplini acest obiectiv mandatoriu, va fi nevoit să își prezinte demisia, în condițiile în care se dorește performanță și clasarea pe unul dintre primele trei locuri.”, este mesajul transmis de conducerea clubului.

Inițial, conducerea clubului a intenționat demiterea tehnicianului turdean. În locul său era vehiculat numele actualului secund al echipei, Florin Pampea, care era anunțat interimar.

Următoarele 4 jocuri pentru Arieșul Turda sunt cu:

– Unirea Ungheni (deplasare)

– Unirea Alba Iulia (acasă)

– Metalurgistul Cugir (deplasare)

– Gloria Bistrița (acasă)

Citește și:

Gelu Florea: Iată de ce demiterea lui Artur Podar este o eroare! Și de ce proiectul fotbalistic e departe de proiectul handbalistic!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top