m install
nello construct

Concurs de desene: ”În lumea lui Curățel”

floris

Societatea Culturală Filarmonia organizează împreună cu Centrul Comunitar de Sănătate şi Igienă Poiana Turda din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda, concursul de desene „În lumea lui Curăţel”. Concursul este destinat elevilor din sistemul de învăţământ primar şi gimnazial din cartierul Poiana, municipiul Turda.

 

Evenimentul se doreşte un pretext frumos şi creativ pentru a transmite mesajul menţinerii igienei şi a marca beneficiile acesteia pentru sănătate şi dezvoltare armonioasă.

Organizatorii intenţionează să deruleze anual acest concurs, începând din 2017, o iniţiativă marca Camelia Moldovan şi Dana Deac. Societatea Culturală Filarmonia asigură pentru ediţia 2017 materialele promoţionale (afişe, invitaţii), se ocupă de promovarea lui, asigură premii şi diplome, iar Centrul Comunitar de Sănătate şi Igienă Poiana se ocupă de organizarea lui.

Festivitatea de premiere va avea loc Luni, 12 iunie 2017, de la ora 9, la sediul Centrului Comunitar de Sănătate şi Igienă Poiana.

Intrarea va fi liberă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: