marian morar
m install
nello construct

Concert extraordinar pop-simfonic, Paul Surugiu-Fuego, în prima zi de Paști!

zamblau eugen

În prima zi de Paști, pe 19 aprilie 2020, în exclusivitate, la TVR 2, de la ora 15.00 la 18.00, timp de trei ore, puteți urmări o sărbătoare a muzicii. Este vorba despre concertul extraordinar pop-simfonic „LUMINA MEA”, susținut de turdeanul Paul Surugiu-Fuego pe 7 martie, pe scena Palatului Național din Chișinău.

Veți trece printr-o mulțime de stări, având ritm, sonorități înalte, piese cunoscute reinterpretate, cu orchestrații noi, spectaculoase. Repertoriul este variat, de la melodii îndrăgite ale artistului, în formă schimbată, până la mari șlagăre sau melodii ale Basarabiei, realizând din nou, unirea între cele două spații, prin cântec. Alături de el, pe scenă, se află peste 100 de oameni. El va fi acompaniat de Orchestra Națională Simfonică TELE-RADIO Moldova, dirijor maestrul Gheorghe Mustea, de Angry Band, dar și de Capela Corală Moldova.

Concertul are mai mulți invitați speciali. Astfel, ca o surpriză, Orchestra Fraților Advahov, în variantă completă, va realiza mai multe momente unice. Minunata artistă NATALIA GORDIENKO, reprezentanta Moldovei la Eurovision 2020, va cânta în duet cu Fuego și va emoționa cu o baladă dedicată mamei. Minunații băieți de la BRIO SONORES, cu ale lor voci speciale, au pregătite mai multe surprize și melodii de colecție. Grandioase vor fi clipele în care maestrul Eugen Doga, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani ai lumii, celebru pentru valsurile sale din patrimoniul UNESCO. Spectaculoase vor fi și ținutele artistului, dar și sceno-tehnica impresionantă, cu peste 200 de metri de ecrane și grafică minunată.

Concertul este o premieră, el fiind filmat 4 k, la o calitate excepțională a imaginii. Show-ul de lumini și led-uri va fi unul impresionant, iar Fuego va schimba peste 7 costumații, acestea fiind realizate alături de designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2