Comunicat: Lucrările de înlocuire a contoarelor derulate în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” continuă

foto_102015_comunicat-07

Lucrările de înlocuire a contoarelor derulate în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” încheiat  cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015, continuă.

Contractul pe fonduri europene are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

Până în prezent, au fost efectuate lucrări în toate locaţiile menţionate în contract, respectiv municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Contoarele noi se montează în etape, conform unui grafic prestabilit.

Graficul de montaj cuprinde mai multe vizite a zonelor în care se montează contoare în vederea monitorizării tututor abonaţilor. Astfel, până la această dată, în toate localităţile a fost efectuată vizita a 2-a în vederea montării contoarelor la abonaţii care nu au fost găsiţi la domiciliu la prima vizită. După cele două vizite s-au contorizat 80% din totalul abonaţilor.

Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top