Comunicat: Contractul cu firma Romair Consulting SRL se află la un progres fizic de 21%

foto_102015_caa-romair

Contractul cu firma Romair Consulting SRL a fost semnat la data de 09.10.2014. acest contract asigură asistență tehnică pentru Compania de Apă ARIEȘ și poartă denumirea de: „Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020”.

În ce constă acest contract: în servicii de asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020, fiind o continuare a lucrărilor din perioada 2007-2013. Proiectul răspunde obiectivelor principale ale Axei Prioritare 1A a POS Mediu “Sprijin pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura din sectorul apă/apă uzată aferente urmatoarei perioade de programare financiară”.

La ora actuală, activităţile prestate de către Romair Consulting și aprobate de Comapania de Apă ARIEȘ sunt:

  • Raportul de inceput;
  • Studii:  studiul geotehnic, studiul hidrogeologic, studiul de inundabilitate, studiul topografic, expertize lucrari edilitare, expertize structuri, actualizare master plan, studiu tratabilitate;
  • Rapoartele trimestriale;
  • Documentația tehnică pentru obținerea Certificatului de urbanism din cadrul Proiectului-faza de proiectare (părți scrise și părți desenate;
  • Efectuare vizite la fiecare unitate administrativ-teritorială în vederea prezentării investițiilor incluse în Proiect.

Stadiul fizic al contractului este: 21%

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top