marian morar
m install
nello construct

Rugby: Etapa din Campionatul Regional de Mini-Rugby Transilvania, organizată de Leii Câmpia Turzii la Frata, a fost un adevărat regal rugbystic! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Pe terenul Bazei Sportive ”Prof. Avram Vasile Lonu” din Frata, clubul Leii Câmpia Turzii în parteneriat cu Primăria Frata a organizat etapa secundă din Campionatul Regional de Mini-Rugby Transilvania 2024, o etapă care s-a desfășurat la categoriile U8, U10, U12 și U14.

Au fost prezenți aproximativ 300 de sportivi de la cluburile Warriors Timișoara, Bega Timișoara, Titanii Sighișoara, Dragonii Sibiu și clubul organizator Leii Câmpia Turzii.

Vremea de afară a făcut ca acest turneu să fie urmărit cu mare interes de un număr mare de spectatori, în special format din părinții sportivilor care au participat la competiția aceasta, dar și de locuitori ai comunei Frata.

”Vreau să îi mulțumesc în mod special domnului primar Cristian Cherecheș și Primăriei Frata pentru întreaga implicare la organizarea și buna desfășurare a acestui turneu.

Felicitări sportivilor, antrenorilor, arbitrilor, părinților și întregului staff din cadrul clubului Leii Câmpia Turzii pentru toată munca depus”, a declarat antrenorul Cosmin Oltean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2