m install
petlinii
nello construct

Ioan Bakoș, candidatul USR Câmpia Turzii la Primărie: Un blocaj în trafic pentru care o mare metropolă ne-ar “invidia“

floris

Candidatul USR Câmpia Turzii pentru funcția de primar, Ioan Bakoș, spune că la Câmpia Turzii se formează un blocaj în trafic, în zona centrală, din cauza administrației locale, care nu ar permite desfășurarea traficului auto pe ambele sensuri, pe strada parcului, până la terminarea lucrărilor care au loc în zona Cofetăriei Dana.

”Ce mi-a fost dat să văd azi? Un blocaj în trafic pentru care o mare metropolă ne-ar “invidia“. Cum reușim să obținem? Simplu, prin grija administrației locale.

Curios din fire am pornit să văd care e cauza. Și am văzut. Șoferii care vin dinspre comuna Viișoara intră pe str. Gheorghe Doja și vin spre Piața Unirii de acolo obligatoriu la dreapta, după care stânga pe Băii, iar când ajung pe str. Baii un văd un indicator rutier care îi obligă să iasă în cea mai aglomerată zonă a orașului, din cauza lucrărilor din fața Cofetăriei Dana. Soluția simplă ar fi renunțarea la traficul pe sens unic de pe strada Parcului, pe durata lucrărilor.”, a transmis Ioan Bakoș, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-FD) la Primărie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda