marian morar
m install
nello construct

Răzvan Ciortea, pericol public la primul lucru făcut în Turda…

zamblau eugen
floris

Cortul electoral al candidatului PSD Turda, Răzvan Ciortea, a fost luat de vânt și răsturnat cu fundul în sus, în sensul giratoriu din Piața Romană, devenind astfel un pericol public pentru turdenii care tranzitează zona.

Unii au început să facă glume pe seama acestui incident: ”Nici panoul nu-l suportă”, ”Nu mai e subprefect, nici cortul nu-l mai vrea”, ”În sfârșit, prima lui realizare pentru Turda: panoul umblător”, ”Acum să vedem, pe el îl amendează cineva pentru că pune în pericol circulația?”, ”Ăsta nici să stea pe panou nu-i în stare”

Dincolo de glume, practic acesta era primul lucru făcut la Turda de Răzvan Ciortea. Iar faptul că nu i-a ieșit prea bine, ba mai mult, a devenit un pericol public, fiind consemnate situații în care mașinile care treceau prin zonă au fost lovite, nu au cum să-i atragă o simpatie prea mare. Din contră!

Răsturnarea cortului electoral s-ar putea să prevestească vremuri tulburi pentru președintele PSD Turda. Cel care l-a susținut, sociologul Vasile Dâncu, a cam abandonat organizația județeană PSD și a anunțat că nu va candida pentru șefia acesteia. Iar, în aceste condiții, Răzvan Ciortea are șanse mari de a fi ”executat” de colegii de la Cluj. Mai ales că există o grupare care este nemulțumită de blatul pe care PSD l-a făcut în județ, în favoarea PNL, punând candidați la primăriile de municipiu niște persoane care nu au nici cea mai mică șansă de a face ceva la alegerile locale.

În plus, Răzvan Ciortea a fost înlăturat din funcția de subprefect, pentru că era incompatibil, devenind astfel fără un loc de muncă și fără nicio sursă de venit.

Chiar și alegerile locale îi dau mari bătăi de cap, pentru că în cazul unui rezultat slab, așa cum a avut și în 2020, când a încheiat cursa electorală pe locul 4, la foarte mare distanță de actualul primar, riscă să piardă inclusiv șefia organizației locale, chiar dacă a avut grijă să nu intre în partid oameni de calitate, de teamă să nu-i fie luat locul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: