m install
petlinii
nello construct

Petre Pop, candidatul PSD la Primăria Câmpia Turzii

zamblau eugen
floris

Președintele interimar al PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a fost anunțat candidatul PSD pentru funcția de primar. Nominalizarea social-democraților a întârziat foarte mult, după problemele în justiție pe care le-a avut și le are Avram Gal, cel care a fost anunțat, inițial, candidatul PSD la Primărie.

”Partidul Social Democrat (PSD) anunță desemnarea domnului Petre Pop, ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, la alegerile locale din 2024.

Petre Pop este specializat în drept administrativ și este de profesie psiholog clinician și sociolog. Acesta dispune de o experiență profesională diversă, profesând inițial în mediul privat, iar ulterior în administrația locală, unde a ocupat poziția de șef al serviciilor publice de cultură și administrația piețelor.

De asemenea, Petre Pop a coordonat programe în cadrul unor ONG-uri și a gestionat proiecte cu finanțare europeană, în parteneriat public-privat. A deținut și funcția de city manager, contribuind activ la dezvoltarea locală.”, a anunțat PSD Câmpia Turzii.

Petre Pop a mai candidat la funcția de primar, în 2016, după ce l-a abandonat pe Radu Hanga, care nu a mai fost susținut de social-democrați pentru un nou mandat. La vremea respectivă, Petre Pop a adunat 18.38% din voturi, în timp ce Dorin Lojigan a avut 46.92%.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: