fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Avatar

@ TurdaNews

OffLine
Member since: Marți, 22 Iulie 2008
Details
Name
@
Last name
TurdaNews
Articole
Accesări: 0

GritSablare este lider național pentru furnizarea de materiale de sablare profesionale pentru companiile din România care trebuie să desfășoare activități de pregătire a suprafețelor în vederea efectuării de tratamente speciale, cum sunt, de exemplu, aplicarea de grunduri și vopsele. Sablarea este o...

Creat: 13 Aprilie 2021
Accesări: 0

Clujenii iau cu asalt mai nou benzinăriile după ora 18, oră la care se închid magazinele în weekend.

Creat: 10 Aprilie 2021
Accesări: 0

Sătui de atâta praf, mizerie și șantiere deschise la tot pasul, turdenii cer spații verzi și locuri de joacă. Aceștia își varsă năduful pe rețelele de socializare și cer o mai mare implicare a administrației locale pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

Creat: 08 Aprilie 2021
Accesări: 0

Lucrările de pe strada Andrei Mureșanu din Turda demarate de administrația locală crează un disconfort tot mai puternic locuitorilor zonei.

Creat: 06 Aprilie 2021
Accesări: 0

  Cum ar fi să nu mai fie nevoie să vă deplasați la Biroul Unic și să puteți depune de acasă documentele? Ei bine, acest lucru este posibil!

Creat: 02 Aprilie 2021
Accesări: 0

O turdeancă reclamă faptul că a depus o solicitare către primăria Turda în urmă cu 2 ani pentru toaletarea unui copac ce riscă să cadă pe mașinile din zonă, dar nici până în ziua de azi nu a primit vreun răspuns.

Creat: 31 Martie 2021
Accesări: 0

Mai toate parcurile turdene beneficiază de acțiuni de toaletare a copacilor, dar activitatea nu este apreciată întotdeauna de locuitorii zonei.

Creat: 31 Martie 2021
Accesări: 0

Turdenii continuă să-și exprime nemulțumirile cu privire la circulața îngreunată din zona străzii Ștefan cel Mare cu toate că administrația locală a făcut câte două benzi pe sens pentru fluidizarea circulației.

Creat: 30 Martie 2021
Accesări: 0

Pe rețelele sociale au apărut niște poze cu un loc de joacă din Câmpia Turzii, care este distrus. Cea care a postat pozele acuză că de vină sunt părinții, care nu le atrag atenția odraslelor lor că nu e voie să distrugă!

Creat: 28 Martie 2021
Accesări: 0

O turdeancă ne sesizează faptul că nu se face toaletarea copacilor așa cum ar trebui, intervențiile ciuntind copacii. Ne-a transmis poze și video cu această intervenție.

Creat: 28 Martie 2021
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator