fbpx

Avatar

@ TurdaNews

OffLine
Member since: Marți, 22 Iulie 2008
Details
Name
@
Last name
TurdaNews
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Articole
Accesări: 61

Sâmbătă, 1 februarie, colectivul UPU-SMURD Cluj (prin Societatea de Medicină de Urgență și Catastrofă din România) organizează un curs de prim-ajutor.

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 44

Galeria de Artă și Asociația Casa Colecțiilor au inițiat un concurs de desen pentru elevii din școlile turdene (clasele V-VIII) cu tema Unirii Principatelor Române.

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 218

Forțele aeriene americane vor trimite drone MQ-9 Reaper la baza 71 aeriană Câmpia Turzii din România, în cadrul unei misiuni ce are drept obiectiv să promoveze stabilitatea și securitatea în regiune și să consolideze relațiile cu aliații NATO și alți parteneri europeni.

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 1553

Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, care recent a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”, iar apoi s-a stabilit că a băut, s-a pensionat la 51 de ani.

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 976

O firmă înființată în iulie anul trecut în România, controlată de o companie financiară din Polonia cu puternice legături în China, fondată și condusă de un fost funcționar al consulatului polonez din Shanghai devenit ulterior om de afaceri în Republica Populară Chineză, se află din toamna anului...

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 209

De fiecare dată când se schimbă Guvernul, cei care vin la putere, printre primele lucuri pe care le declară sunt km. „fără număr” de autostradă pe care-i vor realiza. 

Creat: 22 Ianuarie 2020
Accesări: 910

Medicamentele pentru stomac care conțin ranitidină sunt interzise la vânzare în farmaciile din România, ca urmare a unei decizii a Agenție Naționale a Medicamentului. Decizia de la noi a urmat unei hotărâri a structurii europene de control a calității medicamentelor, care a suspendat certificatele de...

Creat: 21 Ianuarie 2020
Accesări: 707

Dragi cetățeni, Cutumele păcătoase ale politicii au făcut, în trecut, ca doleanțele dumneavoastră să fie IGNORATE sau FOLOSITE de către diverși oportuniști politici, fără a se ține cont de ele și fără a fi transformate în fapte.

Creat: 21 Ianuarie 2020
Accesări: 936

Elevii ar putea avea transport gratuit până la școală, doar arătând carnetul de note vizat la zi.

Creat: 21 Ianuarie 2020
Accesări: 634

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras de la comercializare carne de pasăre provenită din fermele de păsări din Ungaria aflate în zona de restricţie, din cauza evoluţiei gripei aviare, cu tipul H5N8, potrivit unui comunicat al Autorităţii.

Creat: 21 Ianuarie 2020
Mai multe articole...