fbpx

Avatar

Ilinca POGĂCEAN

OffLine
Member since: Marți, 13 Septembrie 2011
Details
Name
Ilinca POGĂCEAN
Last name
Nici o informație introdusă
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Articole
Accesări: 1067

Câmpia Turzii va găzdui în perioada 14-20 mai Turneul Final de Rugby U17. Competiţia organizată de Federaţia Română de Rugby împreună cu Asociaţia Judeţeană de Rugby şi Clubul Sportiv Şcolar Viitorul Cluj se va desfăşura atât în cadrul Complexului Sportiv ”La Broscu!a” cât şi pe terenul din Parcul...

Creat: 10 Mai 2012
Accesări: 1362

În cea de-a XXIII-a etapă a Ligii Naţionale de Handbal, sportivii de la Potaissa Turda i-au întâlnit sâmbătă pe teren propriu pe cei de la CSM Bucureşti, clasaţi pe poziţia a 11-a înaintea acestui meci. 

Creat: 29 Aprilie 2012
Accesări: 2339

Alin Sălăjean a fost ales în cadrul alegerilor de astăzi, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Conservator Câmpia Turzii. În lipsa unui contracandidat, poziţia de conducere a acestuia a fost confirmată în unanimitate de cei 87 de votanţi prezenţi la întâlnirea de astăzi. 

Creat: 20 Aprilie 2012
Accesări: 1151

În meciul disputat astăzi pe terenul „Ceramica”, noua echipă a tehnicianului George Ciorceri a smuls o victorie Unirii Alba-Iulia. Singurul gol a fost marcat în prima repriză de canadianul Lavere, care a finalizat cu capul în urma unei lovituri de la colţul terenului.

Creat: 25 Februarie 2012
Accesări: 4090

După Daniel Borşan, cel care şi-a câştigat porecla de „vampirul de Turda”, un nou turdean face spectacol la „Românii au talent”! La emisiunea din cel de-al doilea sezon „Românii au talent”, difuzată astăzi de postul ProTV, Vlad Jucan, un tânăr de 18 ani din Turda a reuşit să îi ridice în picioare pe...

Creat: 24 Februarie 2012
Accesări: 996

Ziua Dragobetelor a fost sărbătorită astăzi la Muzeul de Istorie din Turda, printr-un concurs de felicitări şi declaraţii de dragoste. Invitaţi să participe au fost elevii din şcolile turdene, care deşi au concurat pentru premii modeste, s-au înscris într-un număr destul de mare.

Creat: 24 Februarie 2012
Accesări: 2031

USL Câmpia Turzii a petrecut până în zorii dimineţii alături de invitaţi la petrecerea de „Ziua Îndrăgostiţilor” organizată aseară în Club Armaghedon. Cu tema de „Bal al Îndrăgostiţilor”, tinerilor li s-a organizat şi un concurs în care să se înscrie cu perechea, pentru a putea câştiga o cină...

Creat: 18 Februarie 2012
Accesări: 1424

În urma ninsorilor abundente din ultima perioadă, utilajele de deszăpezit din Turda, 7 la număr, ajung cu greu să îşi facă datoria pe chiar toate străzile din oraş. Acest lucru a fost semnalat în repetate rânduri şi la ultima şedinţă cu cetăţenii, organizată ieri la Şcoala Generală nr. 7.

Creat: 18 Februarie 2012
Accesări: 1928

Problema capacelor de canal le dă bătăi de cap autorităţilor turdene, care reuşesc cu greu să facă faţă furturilor repetate. Astăzi, în cea de-a doua săptămână de şedinţe cu cetăţenii organizată în cartierul „Micro II”, la Şcoala Generală nr. 8, problema romilor care nu renunţă la obiceiul...

Creat: 16 Februarie 2012
Accesări: 1116

Cum era de aşteptat şi la întâlnirea de astăzi a oficialităţilor turdene cu locuitorii din cartierul „Micro I”, un prim subiect de discuţie şi care a stârnit de departe cele mai multe nemulţumiri, l-a reprezentat starea drumurilor din întreg oraşul.

Creat: 15 Februarie 2012
Mai multe articole...