fbpx

Avatar

Gelu FLOREA

OffLine
Member since: Sâmbătă, 26 Iulie 2008
Details
Name
Gelu
Last name
FLOREA
Articole
Accesări: 0

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a dat azi publicității o filmare video fin care reiese că, odată finalizat, sensul giratoriu din zona pasajului de lângă Lidl nu crează nicio problemă în trafic, indiferent că este vorba despre autoturisme sau tiruri.

Creat: 31 Iulie 2020
Accesări: 0

Un agent al Poliției Locale din Câmpia Turzii a fost depistat cu COVID-19, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, în urma faptului că s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Câmpia Turzii, azi-noapte, simțindu-se rău.

Creat: 30 Iulie 2020
Accesări: 0

Alexandru Cordoș a preluat conducerea organizației județene a PSD Cluj, în urma unei numiri oficiale în CEx-ul PSD național, care are loc în această după-amiază. Au existat mai multe variante de numiri, însă Alexandru Cordoș a avut o susținere mai mare.

Creat: 30 Iulie 2020
Accesări: 0

Instanța a constatat legalitatea sesizării instanței prin rechizitoriul Parchetului Turda, prin care sunt judecați Frînc Cristel (fost director SC Domeniul Public Câmpia Turzii), Petre Pop (fost administrator public al Primăriei Câmpia Turzii), Avram Gal (fost viceprimar Primăria Câmpia Turzii),...

Creat: 30 Iulie 2020
Accesări: 0

”USR Turda se află în degringoladă”, atrage atenția un fost președinte al organizației locale USR, care-i acuză pe cei care conduc acum destinele partidului la nivel local de ”amatorism”, concluzionând că ”USR Turda este la ora actuala orice altceva, însă cu siguranță nu un partener sincer al...

Creat: 15 Iulie 2020
Accesări: 0

Fostul consilier local de la Câmpia Turzii, Vasile Tot, a câștigat în prima instanță procesul cu PPU-SL, partid care l-a exclus din rândurile sale, decizie în urma căreia și-a pierdut și calitatea de membru în Consiliul Local. Consecința procesului: redobândirea calității de consilier local!

Creat: 14 Iulie 2020
Accesări: 0

Vineri s-a efectuat repartizarea computerizată a elevilor care au dat Evaluarea Națională la finalul clasei a VIII-a, pe baza opțiunilor lor, în ordinea exprimării acestora și a mediei de admitere avute. În general, ultima medie de admitere a fost mai mare decât cea înregistrată anul trecut, la...

Creat: 12 Iulie 2020
Accesări: 0

La Turda se va construi încă un supermarket LIDL. Conform informațiilor TurdaNews, noul supermarket va fi amplasat în zona din spatele fostei fabrici de bere (Piața Romană nr. 17), în apropiere de malul Arieșului.

Creat: 11 Iulie 2020
Accesări: 0

Un medic turdean a fost confirmat cu noul coronavirus Sars-Cov-2. Informația a fost confirmată oficial de directorul Spitalului Turda, Ovidiu Stănilă.

Creat: 05 Iulie 2020
Accesări: 0

Președintele USR Turda - Ciprian Rigman și liderul de facto al USR Turda - Emil Turdean au primit atenționări în scris din partea Poliției Turda, cu privire la comportamentul lor viitor față de președintele PMP Turda - Adrian Nap, după ce acesta a depus o plângere la Poliție, în care a reclamat că...

Creat: 04 Iulie 2020
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator