fbpx

Avatar

Gelu FLOREA

OffLine
Member since: Sâmbătă, 26 Iulie 2008
Details
Name
Gelu
Last name
FLOREA
Accept messages
Da
Public profile
Da
E-mail notifications
Da
User information
First name
Gelu
Last name
Florea
Company name
TurdaNews
Address
Nici o informație introdusă
City
Turda
Country
Nici o informație introdusă
State
Nici o informație introdusă
Post code
Nici o informație introdusă
Phone
0744694876
Customer Group
0
User statements
I accept Terms of Service
Da
I agree to "TurdaNews" Privacy Policy
Da
I consent to "TurdaNews" collecting and storing my data from this form
Da
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Articole
Accesări: 68

Artistul fotograf turdean Sebastian Luca, care până acum a făcut furori la expozițiile de fotografie din Italia, și-a expus pentru prima dată lucrările la Turda, în cadrul Zilelor Municipiului Turda, în curtea Muzeului de Istorie.

Creat: 18 August 2019
Accesări: 546

Deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Turda a ieșit din tiparele obișnuite de până acum, caracterizându-se mai mult prin pragmatism și acea expresie ”scurt și la obiect”. Au lipsit discursurile ample, au lipsit de la prezidiu politicienii ”de la județ”, iar discursurile au fost rostite într-o...

Creat: 16 August 2019
Accesări: 3764

Este trist când constați că pseudo-jurnaliști iresponsabili lansează tot felul de invenții pe marginea unor informații, fără o minimă documentare. Este cazul lui Ovidiu Bucur, de la Refleqt Media, care a inventat o întreagă poveste despre incidentul care a dus la moartea unui om, în fața...

Creat: 16 August 2019
Accesări: 473

Consilierii turdeni au aprobat alocarea sumei de 449.190 lei de la bugetul local, pentru finanțarea a 46 de proiecte care au fost depuse de organizații/asociații locale, în baza Legii 350/2005.

Creat: 16 August 2019
Accesări: 2891

Salina Turda, cel mai important obiectiv turistic din România, a fost luată cu asalt azi de turiști, în ziua liberă de Sfânta Marie. Peste 5.100 de turiști au intrat în Salină!

Creat: 15 August 2019
Accesări: 3619

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Turda, după ce bărbatul a fost prezentat în fața instanței. Poliția și Parchetul au băgat cazul la ”secret”. Vezi despre cine este vorba!

Creat: 12 August 2019
Accesări: 902

Consilierii locali turdeni și-au votat indemnizația lunară, pe care o primesc pentru prezența la ședințele Consiliului Local și ale comisiilor de specialitate, la valoarea de 10% din indemnizația stabilită pentru primar. Noua OUG prevedea că pot primit ”până la 10%”.

Creat: 12 August 2019
Accesări: 765

Sticla Arieșul Turda a terminat la egalitate, 2-2, în deplasarea de la Metalurgistul Cugir, cu ocazia ultimului joc de pregătire dinaintea începerii noului sezon, care va debuta miercuri, cu o partidă în Cupa României, cu Sănătatea Cluj (pe teren propriu).

Creat: 10 August 2019
Accesări: 3117

În ultimele zile, mai mulți turdeni au sesizat un miros ciudat, de grajd, în zona Oprișani. Discuțiile pe această temă s-au purtat și prin intermediul rețelelor de socializare. Cauza acestui miros pare să fie zona Bogata, unde societatea deținută de președintele USR Turda, Emil Turdean, desfîșoară o activitate...

Creat: 08 August 2019
Accesări: 3169

TurdaNews sesizează o situație scandaloasă în ceea ce privește lucrările la podul care traversează Autostrada Turda - Sebeș, în zona lotului 4 din apropierea localității Stejeriș, unde lucrarea se dovedește a fi neconformă, pentru că cedează la scurt timp de la darea în folosință!

Creat: 08 August 2019
Mai multe articole...