fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

Avatar

Gelu FLOREA

OffLine
Member since: Sâmbătă, 26 Iulie 2008
Details
Name
Gelu
Last name
FLOREA
Accept messages
Da
Public profile
Da
E-mail notifications
Da
User information
First name
Gelu
Last name
Florea
Company name
TurdaNews
Address
Nici o informație introdusă
City
Turda
Country
Nici o informație introdusă
State
Nici o informație introdusă
Post code
Nici o informație introdusă
Phone
0744694876
Customer Group
0
User statements
I accept Terms of Service
Da
I agree to "TurdaNews" Privacy Policy
Da
I consent to "TurdaNews" collecting and storing my data from this form
Da
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Articole
Accesări: 1547

Nesimțiții par că nu se mai termină! Ba au prins tupeu și își aruncă gunoiul ziua în amiaza mare, la 2 metri de pubelele SPECIAL DESTINATE depozitării deșeurilor menajere! Că, deh, dacă e nesimțit își permite! Numai că polițiștii locali turdeni au fost pe fază, l-au identificat și... l-au amendat! Așa și...

Creat: 23 Mai 2019
Accesări: 2125

Pamflet politic: USR în plină campanie electorală, pișându-se pe Turda și pe turdeni. Asociația T9, gruparea ONG-istă a USR, a lansat azi o nouă minciună politică, așa cum au mai făcut-o și în trecut. După ce au fost huiduiți în campanie de turdeni, pentru că s-au opus canalizării în cartierul...

Creat: 23 Mai 2019
Accesări: 1677

Administrția Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, un avertisment imediat de vreme severă, care va afecta mai multe localități din județul Cluj, printre care se află și Turda.

Creat: 23 Mai 2019
Accesări: 833

Consilierii din Câmpia Turzii s-au întrunit azi într-o ședință de îndată, de la ora 10.30, pentru a rezolva două probleme importante, una care ținea de stingerea datoriilor societății Industria Sârmei Câmpia Turzii SA față de municipalitate și a doua care viza finanțarea echipei de volei CSM...

Creat: 23 Mai 2019
Accesări: 210

Consilierii din Câmpia Turzii au aprobat situațiile financiare ale societăților comerciale în care administrația locală este acționar (unic și/sau majoritar): SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA și SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA.

Creat: 23 Mai 2019
Accesări: 1418

Recenta vizită a fostului președinte Traian Băsescu la Cluj a scos la lumină câteva piese dintr-un puzzle politic extrem de interesant, în ceea ce privește prezentul și viitorul relației Boc-Băsescu, clădite pe un trecut de parteneriat între cei doi, asumat de ambii.

Creat: 22 Mai 2019
Accesări: 1194

Municipiul Câmpia Turzii a reușit să câștige o finanțare de 15.000 de euro, pentru instalarea de wifi gratuit în mai multe puncte de acces public la wifi gratuit, în baza unui program lansat anul trecut la nivelul Uniunii Europene.

Creat: 21 Mai 2019
Accesări: 923

Ediția a II-a a Festivalului Peștelui de la Câmpia Turzii s-a încheiat aseară cu concertele formațiilor rock care au fost anunțate pe scena amplasată în zona de agrement ”La Trei Lacuri”, administrată de Primărie.

Creat: 20 Mai 2019
Accesări: 539

La sediul partidului Pro România Turda a avut loc o conferință de presă, prilejuită de vizita fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, însoțit de liderul ALDE Cluj, Aurelia Cristea, dar și de alți oficiali. 

Creat: 18 Mai 2019
Accesări: 711

Sticla Arieșul Turda a câștigat la ”masa verde” confruntarea din deplasarea de la CFR II Cluj-Napoca, meci contând pentru penultima etapă din Liga 3 de fotbal - seria 5.

Creat: 17 Mai 2019
Mai multe articole...