fbpx

Avatar

Gelu FLOREA

OffLine
Member since: Sâmbătă, 26 Iulie 2008
Details
Name
Gelu
Last name
FLOREA
Articole
Accesări: 0

La două secții de votare din Turda, pachetele cu buletine de vot au fost desigiliate, deși legislația impune desigilarea pachetelor abia în ziua votului, între orele 6.00-7.00.

Creat: 26 Septembrie 2020
Accesări: 0

  Unul dintre membrii fondatori ai organizației locale a PLUS Câmpia Turzii, Eugen Zamblău, s-a dezis public de susținerea candidaturii Danielei Dolha pentru funcția de primar, candidat care a fost anunțat din partea alianței USR PLUS.

Creat: 25 Septembrie 2020
Accesări: 0

Bătălia pentru Primăria Tritenii de Jos este una care ascunde interese mult mai mari decât își pot imagina alegătorii. Pe de o parte, sunt candidații-satelit ai fostului primar, Valer Sașa, condamnat penal și scos de justiție din cursa electorală, după ce a fost prins cu nereguli care vizau...

Creat: 25 Septembrie 2020
Accesări: 0

Primarul comunei Săndulești, Călin Fărgaciu, candidează pentru un nou mandat. Asta deși promisiunile lansate în 2016 sunt în marea lor majoritate nerespectate, după 4 ani de mandat.

Creat: 24 Septembrie 2020
Accesări: 0

Un accident s-a produs în această după-amiază pe Autostrada A3, pe sensul de mers de la Gilău spre Turda. Un șofer a avariat mai multe autovehicule și a ieșit în afara părții carosabile.

Creat: 24 Septembrie 2020
Accesări: 0

  Primăria Turda a anunțat că se prelungește perioada de restricționare a circulației pe strada Libertății, întrucât lucrările preconizate nu au fost finalizate!

Creat: 23 Septembrie 2020
Accesări: 0

O șoferiță de 40 de ani, din Câmpia Turzii, a fost implicată într-un accident mortal, produs în această după-amiază pe drumul care face legătura între localitățile Luncani și Lunca Mureș.

Creat: 21 Septembrie 2020
Accesări: 0

Premierul României, Ludovic Orban, va fi prezent mâine la Câmpia Turzii, unde se va semna contractul de asociere între CJ Cluj - UAT Câmpia Turzii - UAT Turda pentru realizarea unei centuri ocolitoare pentru cele două localități.

Creat: 21 Septembrie 2020
Accesări: 0

Foștii susținători ai fostului primar Tudor Ștefănie, care filmau alături de acesta la videoclipul electoral pentru alegerile locale din anul 2016, s-au împărțit în... 5 partide! De altfel, nici Ștefănie nu mai este în PNL, locul său fiind luat de actualul primar, Cristian Matei, care în 2016...

Creat: 20 Septembrie 2020
Accesări: 0

Darius Todor, candidat pentru funcția de primar al comunei Iara, a fost amenințat printr-un mesaj transmis prin SMS. Lupta pentru Primărie a atins cotele cele mai înalte!

Creat: 19 Septembrie 2020
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator