fbpx

Avatar

Eugen POP

OffLine
Member since: Joi, 20 Septembrie 2018
Details
Name
Eugen
Last name
POP
Articole
Accesări: 0

Un urs a fost filmat azi, în apropierea caselor din Viișoara, mai precis pe dealul de lângă Viișoara!

Creat: 23 Mai 2020
Accesări: 0

Intrunit astazi pentru a lua o decizie, Comitetul de Urgenta al AJF Cluj, avand in vedere ordinul comun al Ministerului Sanatatii nr.736/04.05.2020, precum si faptul ca asociatiile si cluburile sportive afiliate la AJF Cluj nu au resurse financiare, materiale si umane pentru sustinerea...

Creat: 18 Mai 2020
Accesări: 0

Chiar dacă în ultimul sezon a activat în Liga 4, formația CSM Câmpia Turzii a reușit să se înscrie în eșalonul al treilea fotbalistic din România.

Creat: 13 Mai 2020
Accesări: 0

După lunga perioadă în care nu a putut oferii servicii medicale, din cauza stării de urgență decretate la nivelul întregii țări pentru virusul COVID-19, clinica medicală SURGENT MEDICAL CENTER, din Câmpia Turzii, anunță că începând cu data de 18 mai își va redeschide toate cabinetele clinicii.

Creat: 11 Mai 2020
Accesări: 0

Suprafața de joc a terenului din incinta cochetei baze sportive din comuna Viișoara arată, incepand de astăzi, extraordinar.

Creat: 08 Mai 2020
Accesări: 0

Lunga pauza din competițiile Ligii a 4-a și liga 5, ale județului Cluj, se apropie de sfarsit, după ce se pare ca săptămâna aceasta va avea loc o nouă videoconferintă intre  FRF și Asociațiile Județene de Fotbal din țară, în cadrul căreia se vor discuta detalii despre modul de reluare și disputare a...

Creat: 04 Mai 2020
Accesări: 0

Efectele pandemiei cu coronavirus își pune tot mai mult amprenta asupra sportului din Romania, iar formația din prima ligă a voleiului masculin românesc, SCM Gloria Buzău, este prima echipă care se desființează începând cu data de 1 Mai.

Creat: 30 Aprilie 2020
Accesări: 0

La mijlocul acestei săptămâni, Comitetul Executiv,al Confederației Europene de Volei (CEV) a luat, in contextul situației actuale datorate pandemiei cu coronavirus, unele decizii prin care a anulat toate partidele din competițiile europene ce trebuiau să se desfășoare în acest an.

Creat: 25 Aprilie 2020
Accesări: 475

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a postat in această dimineață pe pagina sa de Facebook, un nou mesaj prin care anunța că va dona din nou in timp scurt, echipamente medicale (combinezoane, măști de protecție), prin intermediul Asociației Internaționale Evanghelice New Life.

Creat: 15 Aprilie 2020
Accesări: 913

După cum a promis, Avram Gal, președintele ALDE Câmpia Turzii, acesta a venit astăzi in fața Serviciului de Ambulanță Câmpia Turzii, unde a adus 21 combinezoane, 50 măști FFP2 și botoșei de unică folosință, echipament in valoare de 7000 lei.

Creat: 09 Aprilie 2020
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator