fbpx

Avatar

Alexandra MOCEAN

OffLine
Member since: Miercuri, 29 Iulie 2020
Details
Name
Alexandra
Last name
MOCEAN
Articole
Accesări: 0

Dacă nu ai avut recent ocazia să vezi un film bun, mâine este ultima zi în care poți să faci asta într-o atmosferă de festival la Cluj, acolo unde se desfășoară din 31 iulie, Transilvania International Film Festival.

Creat: 08 August 2020
Accesări: 0

  În decursul zilei de astăzi, 7 august, s-a semnat contractul pentru asfaltarea unor străzi din Comuna Viișoara, respectiv, strada Gura Părăului, strada Poldi, șicatorul Țiganilor, strada Galea și în satul Urca(până la bazinul de apa).  

Creat: 07 August 2020
Accesări: 0

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că, în urma unei ședințe în prezența Primarului municipiului Turda – Cristian Matei precum și a arhitectului șef al județului Cluj – Claudiu Salanța, s-au pus bazele unui proiect comun, respectiv construirea unei centuri ocolitoare. ...

Creat: 06 August 2020
Accesări: 0

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în Micro 1. Din primele informații știm că în accident au fost implicate două mașini.

Creat: 06 August 2020
Accesări: 0

Rusu Dan Ciprian este președintele Partidului Verde din Comuna Luna și candidează pentru postul de primar la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Creat: 06 August 2020
Accesări: 0

  DJ 150 pe porțiunea Viișoara- Ceanu Mare și Frata este unul dintre drumurile care beneficiază de suplimentarea bugetului aprobat în data de 30 iulie 2020, în cadrul ședinței ordinare a forului administrativ județean. 

Creat: 05 August 2020
Accesări: 0

Povestea acestor 6 liceeni și a aplicației lor începe cu "Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT" (DPIT), o organizație non-guvernamentală și non-profit și programul acestora de mentorat numit "Academia dpIT". Acest program este cel mai mare program comunitar de mentorat și educație dedicat...

Creat: 04 August 2020
Accesări: 0

Începând cu data de 1 aprilie 2021, mai multe produse alimentare sunt pe cale să dispară din magazine și din alimentația noastră pentru că de multe ori, accesibil și convenabil nu este neaparat sănătos.

Creat: 04 August 2020
Accesări: 0

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a postat astăzi câteva poze de pe șantierul de la Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu". Pozele au fost postate pe Facebook, acolo unde domnul primar obișnuiește să țină la curent cetățenii orașului cu toate lucrările care au loc în momentul de față.

Creat: 03 August 2020
Accesări: 0

„În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Câmpia Turzii supune dezbaterii publice Proiectul de hotărâre, cu caracter normativ, privind aprobarea tarifelor de parcare pentru...

Creat: 03 August 2020
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator