m install
petlinii
nello construct

În sezonul de vară 2024 vor fi mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj spre destinații ideale pentru city break-uri

floris

Ryanair a anunțat zboruri suplimentare către Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Ryanair, cea mai importantă companie aeriană din Europa, a lansat cel mai amplu program de vară (S24) pentru Cluj-Napoca, cu 5 rute către destinații uimitoare precum Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris. Ca parte a acestui program S24, Ryanair va transporta 285.000 de pasageri (+40% creștere) de la/la Cluj-Napoca pe cele 30 de zboruri săptămânale, impulsionând economia locală și susținând peste 230 de locuri de muncă.

Programul pentru vara 2024 al Ryanair pentru Cluj-Napoca va include:

5 rute – Bruxelles Charleroi, Dublin, Londra Stansted, Milano Bergamo, Paris Beauvais
285.000 de pasageri (+40% față de sezonul de vară 2023)

Cu toate că Ryanair marchează al cincilea an de operațiuni în Cluj-Napoca, angajamentul său de extindere în regiune rămâne constant. În timp ce Ryanair confirmă că este cea mai fiabilă și cea mai rapidă companie aeriană în România și în Europa, Wizz Air continuă să se restrângă, reducând atât numărul de aeronave, cât și rutele în Europa, alături de cele 20+ rute care au fost anulate din România în această vară.

Începând cu 31 martie 2024, România va fi efectiv parte a zonei Schengen, permițând pasagerilor aerieni un acces mai ușor între statele membre Schengen, cu un total de peste 420 de milioane de cetățeni. Pentru a sărbători acest moment semnificativ, care va aduce beneficii pasagerilor aerieni din România, Ryanair a lansat o campanie de vânzare de bilete pe trei zile, cu tarife începând de la doar 24,99 € disponibile începând de astăzi doar pentru rezervări directe pe ryanair.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: