marian morar
m install
nello construct

Retro L’Amour în BT Arena din Cluj! Boney M alături de Lizz Mitchell, Dr Alban, Lian Ross și Admiral C4C! Ia bilet din timp, la preț redus!

zamblau eugen

Ce zici de un altfel de show retro, în care emoția muzicii din anii ’80 și ’90 se va îmbina cu bucuria momentului și unui party care se va întinde târziu în noapte.

În mijlocul verii, pe 27 iulie, te invităm la Retro L’amour, show-ul în care vei putea să vezi, live, 𝐁𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐌 𝐟𝐞𝐚𝐭. 𝐋𝐢𝐳𝐳 𝐌𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥, 𝐃𝐫. 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧, 𝐋𝐢𝐚𝐧𝐧 𝐑𝐨𝐬𝐬 𝐬𝐚𝐮 𝐀𝐝𝐦𝐢𝐫𝐚𝐥 𝐂𝟒𝐂, dar și să iei parte la un afterparty ce se anunță incendiar.

Retro L’Amour este un concert, o poveste de artă muzicală dedicat muzicii anilor ’80-’90 și prezent care se desfășoară în  BT Arena Cluj Napoca și reunește artiști legende ale acelor vremuri.

Boney M alaturi de Lizz Mitchell aduc un amestec captivant de muzica disco și ritmuri exotice care încântă audiența de peste decenii. Top piese: Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon și multe altele.

Dr Alban este cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, cucerind inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile precum It’s My Life, Sing Hallelujah, One Love, Hello Afrika și altele.

LIAN ROSS impresionează cu Vocea sa puternică și hiturile dance remarcabile care au definit muzica anilor ’80 și continuă să fie iubite si azi. Hiturile precum Say You’ll Never, Young Forever, Fantasy si multe altele.

ADMIRAL C4C cunoscut pentru faptul că a creat o barieră între new style şi old style, Admiral C4C are scopul de a prezenta şi generațiilor tinere muzica anilor ’80 şi ’90, de asemenea acesta este renumit și pentru numeroasele colaborări cu artişti legendari precum Dr. Alban și Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control), Bumpa Clap feat Beenie Man, Timaya, Take Me To The Dance feat No Mercy, Lian Ross, Captain Jack.

Bilete îți poți cumpăra de AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2