m install
petlinii
nello construct

Marian Morar: Populări cu pește sau populism electoral? (VIDEO)

zamblau eugen
Screenshot
floris

Sunt unele lucruri care, oricât am fi de înțelegători ca cetățeni sunt inaceptabile. În goana electorală „pescarul edil” face orice pentru a cosmetiza pe ultima sută de metri unele lucruri care ,,put” rău a incompetență.

De la a turna borduri de beton peste pământ, a vopsi peste tencuiala căzută din pasaj și multe alte prostii făcute în grabă până la moartea unor vietăți este doar un pas.

În încercarea disperată de a mai atrage ceva electorat zilele trecute primarul s-a afișat triumfător la Complexul Trei Lacuri cu încă o populare de pește și cu promisiunea că va mai face una. Trecând peste latura ilegală a lucrurilor, complexul funcționând ilegal de la începerea proiectului pe fonduri europene pentru simplul fapt că activitatea de pescuit nu este parte din proiect și întregul amplasament este dat constructorului, primaria totuși încasează taxe de pescuit și face populări cu pește.

Cum le face? Se poate vedea in pozele de mai jos, practic nerespectând proceduri de carantină și riscând să îmbolnăvească întregul efectiv piscicol al complexului. Mor peștii la trei lacuri dar și banii comunității plutesc în jos pe apa sâmbetei!

Marian Morar – candidatul AUR la funcția de primar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: