m install
petlinii
nello construct

Student prins în flagrant într-o cameră de cămin din Cluj cu ecstasy, amfetamină, canabis, ciuperci și „cristale”

floris

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data 28 martie a.c., un bărbat a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, în camera sa, dintr-un complex de cazare destinat studenților din municipiul Cluj-Napoca, aproximativ 1,1 kilograme de canabis (drog de risc), 129 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 80 de grame de amfetamină, aproximativ 500 de grame de substanță cristalină și ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil, precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj Napoca.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: