m install
petlinii
nello construct

O nouă tiroliană în județul Cluj! Va avea o lungime dublă față de cea din Cheile Turzii!

zamblau eugen
floris

O tiroliană cu o lungime de 1.200 metri va fi construită în zona barajului Drăgan, în satul Luna Vișagului din comuna Poieni.

Tiroliana va parcurge această distanță pe deasupra lacului Drăgan, iar diferența de înălțime dintre stația de sosire și cea de plecare este de aproape 95 de metri.

Proiectul instalației de la Lunca Vișagului s-a aflat în faza avizului de oportunitate (AO) și a fost dezbătut în ședința Comisiei tehnice de urbanism de miercuri, 17 aprilie, de la Consiliul Județean Cluj.

Această instalație va fi dedicată activităților de agrement, oferind senzații tari și aventură celor care se vor aventura pe traseul său, cu condiția să fie echipați corespunzător. Încadrându-se în apropierea zonei turistice a lacului Drăgan, propunerea de construire a instalației tiroliene se integrează perfect în specificul zonei și va aduce un plus de atracție pentru turiști, sunt de părere inițiatorii proiectului.

Beneficiara acestei investiții este societatea Panorama Food Factory s.r.l., iar proiectantul lucrării este biroul de arhitectură și design ADS Studio Proiectare din Cluj-Napoca.

Proiectul a primit aviz favorabil din partea membrilor CTATU Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: