marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Doi porumbei au rămas captivi într-o clădire din Piața Republicii. Nu au apă și mâncare, riscă să moară!”

zamblau eugen
floris

Un cititor TurdaNews ne-a sesizat o situație mai puțin obișnuită. Doi porumbei au rămas captivi într-o clădire din Piața Republicii situată lângă Dream Coffee.

Bietele păsări sunt prinse chiar între geamuri de două zile și nu au apă și mâncare fiind în pericol să moară.

Din câte se pare nu s-a sesizat nimeni până acum iar porumbeii se zbat încercând să găsească o cale de ieșire.

În astfel de situații intervin și pompierii dacă sunt solicitați. Aceștia având periodic și misiuni de „salvare animale”, dar se pare că până acum nu au fost apelați pentru o intervenție la adresa indicată.

„În aceasta clădire între geamuri sunt captivi 2 porumbei. Sunt de două zile fără apă. Proprietarul clădirii sau pompierii sunt solicitați să intervină pentru că bietele păsări riscă să moară...” spune turdeanul care a făcut sesizarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj