m install
petlinii
nello construct

Un nou proiect: Șoferii care comit infracțiuni rutiere și sunt filmați de alți participanți la trafic ar putea fi amendați!

zamblau eugen
floris

Potrivit unui nou proiect, șoferii care comit infracțiuni rutiere și sunt filmați de alți participanți la trafic ar putea fi amendați.

Așadar, potrivit noului proiect, imaginile care surprind infracțiuni rutiere, filmate cu ajutorul telefoanelor mobile sau a camerelor de de bord ale celorlalți șoferi ar ar putea fi trimise la poliție și ar putea fi aplicate amenzi, însă cu o condiție.

Condiția este ca șoferii care au realizat filmarea să dea o declarație pe propria răspundere prin care să declare că probele video nu au fost modificate.

Inițiativa vine ca răspuns la numărul mare de decese pe șosele, țara noastră fiind prima în UE la numărul de accidente mortale.

Specialiștii din Ministerul de Interne speră că prin îmbunătățirea legislației în acest sens, numărul de accidente grave cauzate de comportamentul periculos al unor șoferi în trafic s-ar reduce.

Proiectul va intra în dezbatere publică săptămâna aceasta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: