marian morar
m install
nello construct

Știai că în Cheile Turzii poți închiria și roadster Can-Am Ryker? Vezi tarifele!

zamblau eugen

La tiroliana din Cheile Turzii puteți închiria și Roadster Can-Am Ryker. Aveți nevoie de permis de conducere categoria B.

Can-Am Ryker 600cc este modelul perfect pentru oricine dorește să experimenteze adrenalina la un pret accesibil, fiind disponibil pentru închiriere în orice perioadă a anului. Fă cunoștiință cu o motocicletă trike sportivă și puternică, care are o manevrabilitate excelentă și este ușor de condus.

Cu un motor Rotax de 600cc, Ryker oferă o putere impresionantă și un sunet magnific, pentru a adauga farmec experienței tale. Este primitoare și pune accentul pe confortul celui ce o conduce, de aceea sistemul de suspensie „U-Fit” permite ajustarea înălțimii și distanței față de ghidon.

Dotările nu se opresc aici, motocicleta are și alte caracteristici interesante, cum ar fi sistemul de frânare puternic și precis, care garantează o oprire sigură și rapidă iar sistemul de iluminare LED asigură o vizibilitate bună pe timp de noapte.

Pentru a închiria Can-Am Ryker 600cc, nu trebuie decât să ne contactezi și să ne spui pentru cât timp dorești să te bucuri de el. Noi ne vom ocupa de restul, inclusiv de asigurarea necesară și de orice alte accesorii sau echipamente. Pentru a conduce Can-Am Ryker 600cc ai nevoie de permisul de conducere pentru categoria B, care este un permis de conducere auto standard. Nu este necesar un permis special de conducere pentru motociclete sau trike-uri, deoarece Can-Am Ryker este clasificat ca un vehicul trike sau trei-roti.

Cu toate acestea, experiența în conducerea motocicletelor sau trikeurilor înainte de a conduce Can-Am Ryker este de preferat, deoarece acesta este un vehicul puternic și trebuie să fii confortabil cu controlul și manevrarea lui. De asemenea, este important să respecți regulile de circulație și să conduci cu precauție pe drumurile publice.

Pentru cei îndrăzneți și aventurieri, este activitatea perfectă, alege aventura pe trei roți și bucură-te de un weekend plin de energie” transmit cei de la Tiroliana Cheile Turzii.

Tarife

LA ORICE INCHIRIERE SE PERCEPE GARANTIE: 50€/Roadster.

Este necesar permis de conducere cat. B

1 ora:200 Lei
2 ore :350 Lei
4 ore:500 Lei
Toata ziua:700 Lei

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2