marian morar
m install
nello construct

Avram Gal s-a retras COMPLET din proiectul Transilvania Steakhouse!

zamblau eugen

După ce inițial a anunțat că va cumpăra restaurantul Transilvania Steakhouse, acum omul de afaceri din Câmpia Turzii, Avram Gal spune că renunță la proiect.

În momentul în care restaurantul a fost scos la vânzare Avram Gal a spus că va cumpăra Transilvania Steakhouse, considerându-l un proiect de suflet.

După ce TurdaNews a publicat un articol prin care anunța că restaurantul din Cluj-Napoca se vinde, asta pe baza unui anunț de pe internet.

„We are offering for sale for the first time on the market the infamous restaurant Transylvania Steakhouse. For information regarding the sale please contact us at the numbers provided” se arată în anunțul de vânzare.

Citește și: Se vinde faimosul restaurant Transylvania Steak House!

Avram Gal spunea la acel moment că nu vinde restaurantul ci îl cumpără! El afirma că nu vinde Transylvania Steakhouse, ci îl va cumpăra în totalitate de la ceilalți doi asociați ai săi care își vând acțiunile.

„Dragii mei, vreau să fac anunțul anului! Avram Gal nu vinde niciodată, doar cumpără! Așa că, eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi colegi care vând. Eu nu o să vând niciodată! Transylvania Steakhouse e sufletul meu!” – a transmis Gal la acea dată.

Ei bine între timp lucrurile s-au schimbat! Acum a făcut anunțul că s-a retras din proiect!

Dragi prieteni, cu stimă și nostalgie vă anunț că m-am retras total din proiectul Transilvania Steakhouse!

Am decis să mă implic într-un alt proiect gastronomic, complet nou, personal, un brand nou-nouț, pe care am de gând să-l multiplic apoi la nivel național.

Conceptul meu privind acest nou proiect gastronomic constă inițial în lansarea unui restaurant cu specific în gătirea și prepararea pastelor. Acest concept unic și inovativ are următoarele particularități, care-i vor creiona o identitate și o originalitate aparte: ne dorim să promovăm doar produse „homemade” , gătite la noi în restaurant, inclusiv producerea pastelor de la 0.

O altă particularitate este aceea că vom colabora doar cu producători locali, achiziționând de la aceștia materia primă și produse de calitate obținute în gospodăriile sau fermele acestora.

Vom crea astfel premisele unei dezvoltări economice pe orizontală, utilizând și conceptele promovate de Uniunea Europeană „from farm, to fork” sau “consumați produse din proximitate”.

Cu această viziune nouă și complexă, vom crea un brand nou-nouț, care va pune accent pe calitatea materiei prime înainte de toate, pe verificarea și siguranța alimentelor, pe crearea unor conexiuni și legături cu fermierii din zonă ajutându-i și sprijinându-i să-și valorifice propriile produse, fiindu-le astfel apreciată și recompensată valoarea muncii lor.

Deocamdată vă doresc “O zi minunată!” și promit să revin cu detalii cât de curând!” transmite Avram Gal.

Citește și:

Răsturnare de situație! Avram Gal, de fapt, NU vinde restaurantul din Cluj, ci îl CUMPĂRĂ! (VIDEO)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2