marian morar
m install
nello construct

Percheziții în Cluj, București și Ilfov într-un dosar de înșelăciune și șantaj

zamblau eugen

Polițiștii din Constanța au efectuat percheziții la persoane suspectate de înșelăciune şi șantaj. Falșii ingineri acționau și la Cluj.

Investigațiile au vizat indivizi care au pretins că vor repara imobilele victimelor, însă lucrările nu au fost realizate corespunzător și au amenințat că lasă casele fără acoperiș dacă nu primesc banii.

Percheziţiile au avut loc în cursul zilei de joi, 25 aprilie, în județele Cluj și Ilfov și municipiul Bucureşti la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor respective.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada mai 2022 – februarie, aceştia ar fi indus în eroare trei persoane vătămate din judeţul Constanţa şi municipiul Bucureşti, prin utilizarea de calităţi nereale de angajaţi în funcţia de ingineri ai unei societăţi comerciale, prezentându-le ca adevărată împrejurarea mincinoasă conform căreia vor realiza lucrări de extindere şi reparare a imobilelor victimelor, încheind contracte de prestări servicii.

Astfel, ar fi încasat, de la persoanele vătămate, un avans însumând 95.000 de lei, realizând ulterior lucrări parţiale, care nu ar fi corespuns normelor tehnice în vigoare”, a transmis IPJ Constanţa, conform News.ro.

Oamenii legii au precizat că persoanele respective au constrâns victimele să le trimită suma totală de 176.000 de lei, ameninţându-le că muncitorii vor abandona lucrările începute, lăsând locuinţele fără acoperişuri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2