nello construct

Competiție de alergare în Cheile Turzii. 34 de sportivi au luat startul, a fost o ediție „pilot”!

Sâmbătă, pe 4 noiembrie, s-a dat starul unei noi competiții de alergare în Cheile Turzii. 34 de sportivi au participat la eveniment.

Practic a fost o ediție „pilot” a Cheile Turzii Trail, competiție de alergare montană.

„Pentru noi a fost o bucurie prezența numeroasă, mai ales considerând prognoza pesimista și faptul că evenimentul a fost anunțat din scurt.

Știm ca nimeni nu a fost dezamăgit și că existența unui astfel de traseu cu profil pur de alergare montană la 2 pași de Cluj a fost o surpriza plăcută. Pentru mine a fost si singurul „concurs” la care am participat anul asta și în ciuda oboselii acumulate m-am bucurat de alergare și de anturaj. Timpii realizați de fiecare pot fi găsiți pe site (link in comments)😜 Mulțumim tuturor participanților pentru un we de poveste !

Vă felicităm pentru efort și vă așteptăm și în primăvară la prima ediție de concurs 100%, pentru ca toți cei care au alergat la ediția pilot de sâmbăta vor beneficia de wild-card pentru eveniment !” spune Adrian Vălean pe contul de Facebook.

foto: Dan Izvoreanu si Maria Ana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: