marian morar
m install
nello construct

Compania de Apă îşi anunţă lucrările pe site-ul propriu!

zamblau eugen
floris

Săptămâna trecută, Compania de Apă Arieş SA a fost confruntată cu două probleme majore, în aceeaşi zi! Este vorba despre unele lucrări accidentale cauzate deproblemele apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile. Din cauza acestor lucrări, a fost nevoie să se întrerupă apa pe mai multe străzi din municipiu, în cursul zilelor de joi – 19 martie, vineri – 20 martie, luni – 23 martie şi marţi – 24 martie.

Astfel, între joi a fost întrerupt serviciul de furnizare al apei potabile pe străzile: Aviatorilor, Calea Victoriei, Baladei, Rapsodiei, Constructorilor, Viorelelor din Micro I, Calea Victoriei, Ioan Opriş, Aviatorilor din Micro II, Macilor, Amurgului, Lianelor, Zambilelor, Lacrămioarelor, Panseluţelor, Narciselor, Nuferilor, Lotus, Zorilor, Haţegului din Micro III, Cartier Primăverii şi Cartier Poiana. Vineri, pe străzile: Mihai Viteazu, Câmpiei, Grădinilor, Gen. Taraş, Făcliei şi Poieni. Iar azi pe străzile: Dr.Ceanului, Sat Bogata, Gh.Bariţiu, Crişan, Bucovinei, Horticulturii şi N.Vodă.

 

Dacă anii trecuţi turdenii se puteau trezi cu apa luată fără să ştie motivul (în cazul unor lucrări accidentale, nu existau mijloacele rapide de comunicare), săptămâna trecută cei interesaţi au putut afla informaţiile privind sistarea serviciilor de furnizare a apei potabile (intervalul de timp, străzile afectate, cauza) de pe site-ul Companiei de Apă Arieş (www.caaries.ro). Compania de Apă este prima societate de furnizare a unor servicii pentru populaţie care apelează la acest mijloc ce permite informarea rapidă a consumatorilor asupra problemelor existente în reţea. Astfel, consumatorii sunt informaţi în timp real despre unele lucrări programate, care necesită sistarea serviciului, sau despre lucrările accidentale, prin intermediul site-ului Companiei de Apă Arieş.

 

Tot pe site-ul Companiei, la secţiunea Video, cei interesaţi pot viziona anumite emisiuni difuzate de postul local One TV Turda şi în care reprezentanţii Companiei transmit informaţii importante şi interesante pentru consumatori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: