Compania de Apă Arieş, la Forumul Regional al Oportunităţilor Europene (video)

Nu mai putin de 12 proiecte de succes, cofinantate din fonduri europene in Regiunea Transilvania de Nord, au fost prezentate publicului in cadrul editiei a patra a Forumului Regional al Oportunitatilor Europene.

Evenimentul este singurul targ regional dedicat programelor si proiectelor cofinantate din fondurie structurale pentru perioada 2007-2013.   Nu a lipsit nici Compania De Apă Arieş cu proiectul derulat la nivelul municipiilor Turda şi C. Turzii precum si a comunelor arondate.

In cadrul Forumului, beneficiarii de fonduri au profitat de ocazie pentru a face schimb bune practici in ceea ce priveste proiectele finantate in Transilvania de Nord. Scopul este promovarea acelor proiecte care vor produce o dezvoltare reala, pe termen lung, a regiunii noastre si multiplicarea acestora la nivelul altor judete sau regiuni din Romania si chiar Europa.Prezentarile celor 12 proiecte au sustinute de structurile regionale responsabile cu programele de finantare si de beneficiarii fondurilor.

In zilele de joi si vineri 14 si 15 aprilie, la standurile structurilor regionale va avea loc „”Bursa de contacte”, o platforma de informare incluzand distribuirea de materiale informative despre programe si proiecte dar si despre Uniunea Europeana, institutiile sale, politici si valori europene.

Forumul Regional al Oportunitatilor Europene este organizat de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest si Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, cu sprijinul Expo Transilvania S.A. si Camera de Comert si Industrie Cluj si a structurilor regionale.

(Comunicat)

{youtube width="500" height="405"}lQSw9svhUX0{/youtube}

Comentarii

ULTIMELE articole: