Compania aeriană TAROM a introdus două curse spre Cluj-Napoca, pentru cei care vin la UNTOLD!

nello construct

Pentru a veni în sprijinul celor care au solicitat suplimentarea locurilor către Cluj-Napoca, în special pentru cei care vor să ajungă mai repede la festivalul UNTOLD, compania aeriană TAROM a decis să opereze două curse suplimentare dedicate.

Primul dintre acestea va fi operat pe data de 2 august, respectiv zborul RO645 cu plecare din București la ora 17.10, iar cel de-al doilea pe data de 7 august, zborul RO608 cu plecare din Cluj-Napoca, la ora 20.05.

„Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special celor care vor să călătorească rapid rapid spre UNTOLD.

Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj. Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziționeze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, au declarat reprezentanți TAROM.

Noile bilete pot fi achiziționate rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicația TAROM pentru IOS sau Android.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: