nello construct

Compania aeriană Aeroexpress Regional va efectua zboruri între Cluj-Napoca și Budapesta și după data de 17 februarie 2023!

După ce anunțase că începând cu data de 17 februarie nu va mai opera zborurile regulate între Budapesta și Cluj-Napoca, compania maghiară Aeroexpress Regional a decis să continue zborurile dintre cele două orașe cel puțin până pe data de 19 aprilie, dar perioada va fi probabil extinsă și după această dată, citează BoardingPass.

Până în prezent, Aeroexpress Regional opera trei zboruri pe săptămână între capitala Ungariei, Budapesta și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, zborurile fiind efectuate cu aeronave Embraier EMB120, care au o capacitate de transport de 30 de persoane.

În toamna anului 2022, compania maghiară a mai operat timp de câteva săptămâni zboruri între Cluj-Napoca și Debrecen și Târgu Mureș și Debrecen, doar că acum aceste zboruri nu au mai fost reluate.

Pe această rută dintre Budapesta și Cluj-Napoca, în afară de compania Aeroexpress Regional, nu mai operează în prezent zboruri nici o altă companie aeriană. Totuși, începând cu data de 28 martie 2023, o altă companie aeriană, AirConnect, ar urma să zboare de două ori pe săptămână între cele două orașe, respectiv în zilele de marți și sâmbăta.

Sursa foto: BoardingPass

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: