csm ct triteni

Comitetul Executiv al AJF Cluj a stabilit datele limită de înscriere și condițiile de participare pentru ediția 2021-2022, în competițiile organizate de AJF Cluj!

În ședința Comitetului Executiv al AJF Cluj, desfășurată in data de 27.05.2021, s-au luat următoarele hotărâri care vizează echipele ce doresc să se inscrie pentru ediția de campionat 2021-2022:

1. Datorită faptului că până la data de 20.07.2021, AJF-urile trebuie să comunice la FRF echipele câștigătoare a Cupei României, faza județeană, echipele de seniori din competițiile organizate de AJF Cluj se pot înscrie pentru această competiție până la data de 15.06.2021.

2. Pentru cluburile ce doresc să participe în Liga a 4-a și Liga a 5-a, ediția de campionat 2021-2022, data limită de înscriere este 15.07.2021.

3. Începând cu ediția de campionat 2021-2022, cluburile ce se înscriu în Liga 4 nu vor mai fi obligate să înscrie echipa de juniori A1, dar conform ROAF FRF art.33/3 lit.C, vor fi obligate să înscrie o echipă de juniori la orice nivel al competiției organizate de AJF Cluj. 

Condițiile de participare pentru ediția de campionat 2021-2022, sunt următoarele:

  • Echipele cu datorii financiare trebuie să facă dovada achitării unei prime tranșe din datorie până la data de 15 iulie și achitarea în întregime a sumelor restante până la începerea competitiilor. În caz contrar, echipele cu datorii financiare NU vor fi acceptate să participe în competițiile organizate de AJF Cluj.
  • Vizele medicale pentru echipele participante în competiția Liga a 4-a se pot efectua la policlinica sportiva, spitale municipale (obligatorie ștampila rotunda). Pentru echipele participante în Liga a 5-a și competițiile de copii și juniori, vizele medicale se pot efectua la policlinica sportiva, spitale municipale, policlinici sau medic de familie. 
  • Mențiune: echipele care vor participa în fazele superioare ale competițiilor organizate de FRF au obligația ca viza medicala să fie efectuată la policlinica sportivă.
  • Respectarea protocolului medical în vigoare.
  • Persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2, care au trecut de 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sunt exceptate de la obligația testării. 
  • Persoanele pozitive Sars-CoV-2 nu mai trebuie retestate timp de 90 de zile de la vindecare.
  • Efectuarea testelor rapide.

De asemenea s-a hotărât ca competițiile la U17 și U19 să fie organizate în cadrul AJF Cluj, iar data limită de înscriere să fie 01.08.2021.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.