m install
nello construct

Comercianţii vor plăti tarife diferenţiate, în funcţie de zonă pentru vizarea autorizaţiilor

floris

Consilierii turdeni au aprobat proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor pentru vizarea autorizaţiilor privind desfăşurarea activităţilor de alimentaţie publică pe anul viitor. Autorizaţiile se vizează până în data de 31 decembrie 2008, pentru anul 2009, iar nerespectarea prevederilor legale atrage după sine o amendă dela 300-600 lei.

Criteriile propuse în vederea stabilirii taxelor pentru vizarea autorizaţiilor depind sezona în care este situată unitatea de alimentaţie publică şi de suprafaţa unităţii. Taxele au fost împărţite pentru baruri şi restaurante, iar zona cuprinde 4 componente. Astfel, pentru restaurantele situate în zona A proprietarii au de plătit pentru o suprafaţă mai mică de 50 mp – 700 lei, pentru terenuri între 50-100 mp suma va fi de 1000 lei, iar pentu suprafeţe mai mari de 100 mp – 1.500 lei. În cazul barurilor, tot raportat la zona A, suma este ceva mai mică – 400 lei şi 500 şi 600 lei pentru suprafeţe amintite anterior.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: