nello construct

Comandantul forțelor aeriene americane din Europa, în vizită la Baza 71 Aeriană

La sediul Bazei 71 Aeriană a avut loc vizita generalului James B. Hecker, comandantul forțelor aeriene americane dislocate în Europa (COM USAFE) și a comandamentului aerian aliat (COM AIRCOM), însoțit de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene general locotenent Viorel Pană și întâmpinat de comandantul bazei comandor Călin Hulea.

Agenda evenimentului a inclus un briefing de informare referitor la rolul bazei în cadrul Forțelor Aeriene și a Armatei României, precum și la noile facilități aflate în dezvoltare. Vizita a cuprins și o expoziție statică unde a fost prezentată tehnica din dotare.

„Parteneriatul dintre Forțele Aeriene Române și Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii a creat o legătură puternică între cele două părți aliate, iar intensificarea colaborării în domeniul militar este într-o continuă dezvoltare. Le mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor!” transmit oficialii bazei aeriene pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: