Colegiul Tehnic Turda prezent la Early Innovators Business Plan Competition

nello construct

Elevii Colegiului Tehnic Turda au participat la un concurs de inovare intitulat Early Innovators Business Plan Competition

Early Innovators Business Plan Competition este un concurs despre inovaţie şi creativitate pentru tineri liceeni la care au participat mai multe echipe de la Colegiul Tehnic Turda în acest an şcolar 2022 – 2023 coordonate fiind de dna prof. Popa Veronica.

Dintre acestea s-a remarcat echipa formată de elevele din clasa a X-a A: DUMITRIUC C. ADRIANA-MARIA-ELENA, NEMEȘ A. ANDREEA-ALEXANDRA şi SOCACIU A. F. FLORINA-CĂLINA. Ele s-au calificat în finala competiţiei ce va avea loc în data de 29 septembrie 2023 la Bucureşti – sediul BCR.

„La sesiunea de prezentări vor participa majoritatea membrilor juriului, prezidaţi de doamna Cristina Bâtlan – fondator Musette şi jurat în cadrul emisiunii ,,Imperiul Leilor” de la PRO TV” transmite conducerea Colegiului Tehnic Turda.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: